Home / ZDRAVLJE / Uz ovaj napitak od samo TRI sastojka, rešite se 4 centimetra u obimu za mesec dana..!

Uz ovaj napitak od samo TRI sastojka, rešite se 4 centimetra u obimu za mesec dana..!

Ali, mogu da vam pomognu prirodni sastojci koji se sigurno nalaze u vašoj kuhinji i odlični su saveznici u procesu mršavljenja.

Pored regulisane ishrane u vaš dnevni meni obavezno uključite i ovaj napitak koji se uspešno bori sa masnim naslagama i podstiče metabolizam. Nutricionisti ga preporučuju ukoliko radite na skidanju kilograma i odličan je za početak dana kada ga popijete na prazan želudac za najbolje rezultate.

Jedan od najpopularnijih napitaka ove vrste je zeleni čaj sa dva prirodna dodatka, a poznat je još od davnina po svom učinku i nije neka novotarija. Često zaboravljamo na njega kada je mršavljenje u pitanju.

Sve što vam treba za ovaj čuditvorni čaj uz pomoć koga za samo mesec dana možete da skinete do 4 centimetra u struku je zeleni čaj, lovorov list i štapići cimeta.

Priprema je krajnje jednostavna: skuvajte 800ml vode pa u nju dodajte tri lista lovora, zatim štapić cimeta ili pola kašičice cimeta u prahu i jednu veliku kašiku zelenog čaja koji obavezno mora da bude u rinfuzu. Sačekajte da odstoji 15 minuta, procedite i napitak je spreman.

Jednu šoljicu popijte rano ujutru pre doručka i prve kafe, sledeću nakon doručka i na kraju dana opet popijte još jednu šolju, piše zenablic.rs. Konzumiranje ovog napitka istopiće vam centimetre u obimu, ali će doprineti i vašoj energiji i smanjiće naditost stomaka.

Check Also

BEZ NJEGA ORGANIZAM GUBI FUNKCIJE: DR NESTOROVIĆ IZDAO VAŽNO UPOZORENJE- OVO MORATE UZIMATI SVAKOG DANA!

Dr Branimir Nestorović je dao važan savet i otkrio koje greške često pravimo, a čije …