Home / ZDRAVLJE / ŽENA IMALA 203 KILOGRAMA: Pogledajte u kakvu se lepoticu pretvorila kad je smršala 114 kg!

ŽENA IMALA 203 KILOGRAMA: Pogledajte u kakvu se lepoticu pretvorila kad je smršala 114 kg!

Nakon godinu dana, bivša pica majstor koja živi u Jorku, ne liči više na nekadašnju sebe.

500

– Pre nego što sam smršala, osećala sam se zarobljena u svom telu. Nisam mogla biti ‘ja’, nisam se mogla kretati niti raditi što sam htela.
– Ali, sada sam slobodna. Osećam da mogu sve šta hoću – kazala je.

Anini problemi počeli su pre pet godina kada je kombinacija radnih smena, sklonosti prema pizzi i hrane kao utehe rezultirala sporim, ali neprekidnim debljanjem.
Njena navika jedenja velikih količina italijanske hrane u 5 ujutro kad završi posao nikako nije pomogla.

– Smešna stvar je da ja čak ne bih rekla da sam bila opsednuta hranom. Jednostavno sam jela pogrešne stvari u pogrešno vreme.

 

500-1

Ana, koja je kao dete bila prosečne težine, nije više mogla ni raditi jer je zbog kilograma teško disala, ai teško se kretala.
– Debljina je uticala na sve segmente mog života. Nisam mogla obavljati kućne poslove, nisam mogla da ode ni po hljeb. Izgubila sam i posao zbog debljine, šef je rekao da u kuhinji ne može raditi neko ovako debeo.

– Bila sam tako depresivna, da nisam mogla ni iz kuće izaći. Mislim da je najgore što sam jedva disala. Nisam mogla da spavam, a momak se budio u sred noći da proveri jesam li živa. Bilo je to zastrašujuće vreme.
Konačno, Ana je odlučila da je vreme da smrša. Umesto prejedanja picom i čipsom, počela je normalno da jede 4 posebno formulisana obroka.

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …