Home / IZA KULISA / BIVŠI AGENT CIA ŠOKIRAO JAVNOST: „PROCUREO“ SNIMAK TAJNE KOLONIJE NA MARSU, NASA ODMAH POTOM PREKINULA EMITOVANJE.. (VIDEO)

BIVŠI AGENT CIA ŠOKIRAO JAVNOST: „PROCUREO“ SNIMAK TAJNE KOLONIJE NA MARSU, NASA ODMAH POTOM PREKINULA EMITOVANJE.. (VIDEO)

mars- misija- astronauti

Sumnje da na Marsu postoji kolonija dečijih robova izazvao je prenos uživo sa rovera tokom kojeg su se, prema izjavama brojnih gledalaca, pojavili ljudi, da bi NASA odmah potom prekinula emitovanje.

NASA nema koloniju dečijih robova na Marsu i to je javno demantovala.

Optužbe na njihov račun izneo je novinar Aleks Džouns sa kanala „Infovors“ koji tvrdi da NASA kidnapuje decu i drži ih na Marsu.

„Na Marsu nema ljudi. Tamo ima samo aktivnih rovera. Roveri su tamo, ne ljudi“, rekao je Gaj Vester, portparol za istraživanja NASA na Marsu.

Sve je počelo kada je Džouns intervjuisao izvesnog Roberta Davida Stila koji je rekao da se deca tajno kidnapuju i šalju na misiju na Mars, a onda su zajedno krenuli da diskutuju na tu temu.

„Mi zapravo verujemo da postoji kolonija na Marsu, koju čine deca koja su kidnapovana i poslata u prethodnih dvadeset godina. Jednom kada stignu na Mars nemaju alternativu, već moraju da budu robovi u takvoj koloniji“, rekao je Stil u programu koji se emituje širom Amerike.

To je samo još jedna u nizu teorija zavere koju je NASA morala da demantuje. Ranije ove nedelje su predstavnici te agencije morali da istaknu da ne poseduju dokaze o postojanju vanzemaljaca nakon što se pojavio video koji tvrdi suprotno.

Pogledajte video:


(Kurir.rs/Daily star)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …