Home / IZA KULISA / BIVŠI KANADSKI MINISTAR ODBRANE ŠOKIRAO SVET TVRDNJOM: ILUMINATI KRIJU VANZEMALJSKU TEHNOLOGIJU ZA SPASAVANJE KLIME

BIVŠI KANADSKI MINISTAR ODBRANE ŠOKIRAO SVET TVRDNJOM: ILUMINATI KRIJU VANZEMALJSKU TEHNOLOGIJU ZA SPASAVANJE KLIME

Bivši kanadski ministar odbrane Pol Helier tvrdi da iluminati već imaju vanzemaljsku tehnologiju koja može da zaustavi klimatske promene, ali je kriju od javnosti zato što pomažu industriji fosilnih goriva.

On tvrdi da tajna organizacija iluminata postoji, i da je uspela da održi ovu tehnologiju tajnom, dok ne uspeju da unovče bilione dolara naftnih rezervi koje imaju.

– Morate izaći sa istinom, recite nam šta se događa i promenite prioritete kako biste spasili svet za buduće generacije, umesto da ga uništite u ratovima – poručuje Helier u video-snimku na „Jutjub“ kanalu „Lazarus efekt medija“.

On je već šokirao javnost tvrdnjom da su SAD intervenisale kako bi preuzele mesto rušenja vanzemaljske letelice u kanadskoj provinciji Manitoba.

– Upravo su ti vanzemaljci izvor tehnologije koja poništava klimatske promene – tvrdi Helier.

Helier je bio kanadski ministar odbrane šezdesetih godina prošlog veka.

Iluminati su omiljen termin među teoretičarima zavera i označavaju elitno tajno društvo koje upravlja globalnom politikom i ekonomijom, i radi na uspostavljanju takozvanog novog svetskog poretka.

U tom poretku bi, prema nekim verzijama ove teorije, „svetska vlada“ istrebila većinu čovečanstva i porobila ostatak.

O Helierovoj izjavi izvestili su „Dejli mejl“ i drugi britanski listovi, a „Snopis“, poznata stranica za proveru sumnjivih tvrdnji koje kruže internetom, proverila je vest i proglasila je tačnom, odnosno utvrdila da je Helier to zaista rekao.

(Srna)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …