Home / IZA KULISA / BIVŠI ŠEF NASA OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: LIČNO SAM VIDEO, NLO-I SE SKRIVAJU U SATURNOVIM PRSTENOVIMA

BIVŠI ŠEF NASA OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: LIČNO SAM VIDEO, NLO-I SE SKRIVAJU U SATURNOVIM PRSTENOVIMA

saturn

Jedan od bivših glavnih inženjera NASA tvrdi da postoje vanzemaljske letelice koje se skrivaju u Saturnovim prstenovima.

Ovu senzacionalnu tvrdnju je izneo dr Norman Bergrun, uglednji inženjer koji je bio na poziciji u NASA-inom Ames istraživačkom centru.

Dr Bergrun je rekao da “NLO svemirski brodovi na kojima žive vanzemaljci“ koriste Saturnove prstene kao mesto za skrivanje i da se oni “proliferišu“ alarmantnom brzinom.

Nekadašnji zaposleni u NASA-i je ranije rekao da je broj svemirskih brodova dostigao “kritične“ nivoe i da vlasti trebaju da pripaze na to.

On je dodao da su ovi prsteni postali tako kompaktni sa NLO-ima da sada počinju da se okupljaju okolo poput Jupitera i Neptuna.

Dr Bergrun: “Ono što sam ja saznao je da ove stvari naseljavaju Saturn, tu sam ih prvi put otkrio, i da se umnožavaju. Možete ih naći oko Urana i Jupitera.“

“Gde god vidite neke prstenove, tu ja vidim letelice, ja ih zovem stvaraocima prstena.“

Istaknuti NLO lovac Skot Varing veruje da je dr Bergrun otvorio najveću tajnu NASA-e.

On je na svom blogu koji je posvećen vanzemaljcima UFO Sightings Daily napisao: “Norman Bergrun je radio u tajnoj oblasti unutar američke vlade i lično je prisustvovao tome da vidi fotografije direktno iz NASA-e na kojima su bili NLO-i u blizini Saturna koji su pravili prstenove oko Saturna.“

“On je rekao da je lično video povećanje aktivnosti vanzemaljskih brodova među Saturnovim prstenovima tokom svoje karijere. Nešto mora da se uradi.“

Webtribune.rs

 

Check Also

PRIZNANJE RUSKIH NAUČNIKA ŠOKIRALO SVET: EGIPAT JE STVORILA VANZEMALJSKA RASA (VIDEO)

Bivši KGB-ovac šokirao: ‘Istraživali smo vanzemaljce iz drevnog Egipta!’ Dok je bio naučni savetnik za napredne …