Home / IZA KULISA / DA LI ZNATE DA JE „PRVI MAJ“ USTVARI SATANIN OBRED

DA LI ZNATE DA JE „PRVI MAJ“ USTVARI SATANIN OBRED

Prvi maj, odnosno „praznik rada“ se masovno slavi kod nas, a i u celom svetu, iako se time narušava Božja zapovest koja kaže: „Šest dana radi, a sedmi dan odmaraj“. To bi značilo da je praznik rada svaka nedelja u mesecu.

Samim tim, Prvi maj kao praznik rada nema veze sa Bogom već sa Satanom. Svi koji ga slave ustvari taj dan veličaju Satanu.

Običaj da se slavi ovaj dan potiče još od paganskih vremena. Noć između 30. aprila i 1. maja se zove Valpurgijska noć i označava noć u kojoj se veštice skupljaju na planini Broken u Nemačkoj i savetuju sa svojim bogovima. One taj dan krstare zemljom i orgijama slave početak proleća i Satanu. Za tu noć karakteristično je obavljanje određenih rituala kao i ljudsko žrtvovanje.

Zato vernici i katolici ne bi trebalo da slave ovaj dan već bi to trebao da bude dan kao i svaki drugi, posvećen porodici i obavezama, jer samo tako bi pokazali posvećenost i odanost veri.

Na ovaj dan se slavi i rođendan Iluminata odnosno tajnog satanističkog bratstva koje je osnovao Adam Weishaubt na svoj 28. rođendan, 1776. godine.

On je bio rimokatolički sveštenik i profesor kanonskog prava na univerzitetu u Ingolštadtu. Rođen je 1. maja 1748. godine u jevrejskoj porodici koja je početkom XVII veka pokrštena od strane rimokatolika.

Bio je začuđen kada je saznao da je dan njegovog rođenja vezan za pagansko verovanje, i želeći da po svaku cenu postane poznat, on je u jednom trenutku napustio crkvu i počeo da se bavi veštičarenjem i satanizmom.

Sa Iluminatima je odlučio da nametne celom svetu doček Prvog maja i praznovanje Valpurgijske noći što bi značilo da se ceo svet poklanja Satani.

Iluminati su iskoristili svoj veliki uticaj u Americi i organizovali demonstracije i sukob radnika sa policijom 1. maja 1886. godine. Zbog toga je u Parizu 1889. godine održan kongres na kome je odlučeno da se ovaj praznik rada praznuje svake godine kao sećanje na demonstracije čikaških radnika.

Tako su se Iluminati izborili da, navodno štiteći prava radnika, slave svoj rođendan.

Američki pisac i satanista, Anton La Vej, je u Valpurgijskoj noći osnovao svoju satanističku crkvu jer je smatrao ovu noć za najdemonskiji praznik u godini. Obrijao je glavu i odbacio Sveto Trojstvo i duhovni život, a izabrao odanost paklu i materijalnim zadovoljstvima.

(Web-tribune.com)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …