Home / IZA KULISA / DAJANA JE ČULA NEŠTO ŠTO NIJE TREBALO DOK JE PRINC ČARLS BIO NA WC ŠOLJI: Šokantni snimci nastali nekoliko nedelja pre princezine smrti kriju strašnu tajnu! (VIDEO)

DAJANA JE ČULA NEŠTO ŠTO NIJE TREBALO DOK JE PRINC ČARLS BIO NA WC ŠOLJI: Šokantni snimci nastali nekoliko nedelja pre princezine smrti kriju strašnu tajnu! (VIDEO)

diana- princeza

Princeza Dajana jednom prilikom je čula intimni razgovor princa Čarlsa sa Kamilom Parker Bouls, koji je vodio sedeći na toaletu.

Pošto je bila u prilici da čuje njihov veoma eksplicitan razgovo, princeza od Velsa opisala je ljubavnicu svoga supruga kao „vulgarniju“ od njega, navode britanski mediji pozivajući se na novotkrivene snimke.

Te tvrdnje iznete su u, do sada neviđenom, video-materijalu u kome je Dajana olakšala dušu od mnogih kraljevskih tajni i to nekoliko meseci pred smrt 31. avgusta 1997. godine.

Autor ovog snimka, koji je nastalo nekoliko nedelja pre princezine smrti, je vodio dnevnik o svojim susretima sa princezom Dajanom, i u njemu zapisao:

„Dajana je opisala kako se jednom našla u situaciji da čuje telefonski razgovor Čarlsa i Kamile. Čarls je sedeo na WC šolji kada ga je uhvatila. Razgovor se svodio na ‘telefonski seks’, u kome je Kamila bila mnogo lascivnija od Čarlsa. “

Dajana je tada govorila i o svojoj želji da spreči Čarlsa da postane kralj i da se umesto toga sačeka da njen stariji sin Vilijam odraste i preuzme presto.

Snimatelj je u dnevniku zapisao:

„Želela je da Vilijam dođe na presto kada kraljca umre. Dajana je jasno videla svoju ulogu kao snagu koja bi stajala iza Vilijama. Imala je nekakvu romatičnu ideju da bude stvaralac kralja, majka iza monarha.“

Ovi snimci nisu u vezi sa veze sa onima koji će večeras prvi put biti emitovani, posle duge pravne bitke u vezi sa pravima na prikazivanje.

Naime, večeras se očekuje svetska premijera intervjua sa princezom Dajanom, koji je snimio Piter Setelen, trener javnog nastupa.

Setelen je svoje intervjue sa Dajanom snimao od septembra 1992, tri meseca pre razlaza Čarlsa i Dajane, pa do decembra 1993. godine.

Pogledajte video:

(Mediji)

Check Also

SPREMA SE NOVI ZAKON O ODUZIMANJU DECE U SRBIJI: „MOGU DA IH VAM ODUZMU BEZ SUDSKE ODLUKE“ (VIDEO)

U subotu se od 17 časova ispred Predsedništva Srbije održava novi protest roditelja povodom sve …