Home / IZA KULISA / DEJAN LUČIĆ: U CRNOJ GORI ĆE POČETI RAT, UMEŠAĆE SE SRBIJA I ALBANIJA (VIDEO)

DEJAN LUČIĆ: U CRNOJ GORI ĆE POČETI RAT, UMEŠAĆE SE SRBIJA I ALBANIJA (VIDEO)

Događaje u Crnoj Gori prekrivaju klasičnim spinom u Srbiji, pa cela država priča o otetoj devojčici a ne o događajima u Crnoj Gori.

Vučić je trebalo da ode u Crnu Goru ranije i preduzme nešto povodom sve težih nasrtaja crnogorske vlasti na Srbe a sve pod patronatom NATO i zapadnih službi da bi uništili pravoslavlje.

U toj igri je i vaseljenski patrijarh a ta igra je počela tako što je prilikom rušenja kula bliznakinja u Njujorku srušena i grčka crkva. Isplaćeno je 10 miliona dolara i to u Vaseljensku patrijaršiju odakle novac nije otišao. FBI je ucenio patrijarha pod pretnjom hapšenja.

Sa puterom na glavi ucenili su patrijarha a Milo Đukanović ima fabriku putera na glavi. On mora da svađa crkvu i narod. On je krenuo u bitku u kojoj ne može da pobedi jer je krenuo u rat protiv boga.

Žuta kuća u Albaniji je prevara, tamo se ništa nije dogodilo. Organi Srbima i Albancima su vađeni u Bondstilu i privatnoj bolnici Sali Beriše albanskog političara a sve to je organizovao Bernar Kušner.

Srpska crkva ima moćno oružje protiv Mila a to je anatema njega i njegove porodice, što Milo ne može preživeti.

Ukoliko dođe do rata u Crnoj Gori, krenuće i Albanci da podele teritoriju i zaokruže Veliku Albaniju.

Međutim Lučić predviđa da će Crnogorci zatražiti vojnu pomoć od Srbije, što bi trebalo iskoristiti i uzeti sever Albanije koji je bio srpski a jug dati Grcima.

Pogledajte video prilog:

Webtribune.rs

Check Also

JEZIVO OTKRIĆE Prof. DIMITRIJEVIĆA: PROROČANSTVO SVETIH OTACA SE ISPUNJAVA- EUFRAT JE PRESUŠIO: EVO ŠTA TO ZNAČI! (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je pravoslavni …