Home / IZA KULISA / ENGLEZI ĆE IZAZVATI SVETSKI HAOS KRENUĆE NA RUSIJU – U SRBIJI VLAST I OPOZICIJA KRIJU DOGOVOR (VIDEO)

ENGLEZI ĆE IZAZVATI SVETSKI HAOS KRENUĆE NA RUSIJU – U SRBIJI VLAST I OPOZICIJA KRIJU DOGOVOR (VIDEO)

U Srbiji postoji dve vrste opozicije, jedna koja se nigde ne čuje jer ne odgovara ljudima iz vlasti i iz sistema, dok je druga takozvana vidljiva opozicija koja sarađuje sa vlašću, što dovodi do toga da se zadnjih trideset godina jedni te isti vrte,  te je danas opozicija vlast a sutra pozicija,  i tako u krug, kaže za HelmKast Jugoslav Petrušić francusko srpski obaveštajac.

Petrušić je objasnio i način funkcionisanja stranačkih botova koje naziva sektama i dodaje da su jako dobro plaćeni za naše uslove. Dodaje i da su dobro zaštićeni od strane službi koja takođe radi za te sekte, i da ti botovi nisu neki glupi ljudi već dobro školovani i dobro organizovani pojedinci. Osnovni cilj botovanja je prikrivanje istine ili spinovanje iste.

Petrušić smatra da „Duboka država“ neće ćutati na pokušaj dogovora tri najveće sile, Rusije, Amerike i Kine, nego će uraditi sve da naprave haos u svetu, i to vođena uglavnom iz Engleske, što može prouzrokovati više ratnih žarišta a može dovesti i do globalnog rata.

„Postoje dokazi da je Nataša Kandić nakon rata uz pomoć albanskih terorista učestvovala u donošenju leševa sa Kosova“ tvrdi obaveštajac i dodaje da je to krivično delo za koje je predviđen zatvor ali nema ko da joj sudi u Srbiji, niti sme. Jugoslav napominje da su mnoge žrtve koje su donesene i zakopavane po Srbiji stradale u direktnom sukobu sa albanskim teroristima.

„Zašto se kroz istoriju pravdaju zločini nad Srbima, počev od Turaka, Ugara, Nemaca i NATO pakta,“ postavlja pitanje Petrušić i dodaje da se radi o najtežim zločinima koje civilizacija pamti, a koji su načinjeni nad srpskim narodom, a čim posle ovih zločina nastupi mirni period počinje se sa indukcijom mržnje prema Srbima koja se odrazi i u samoj Srbiji pa se Srbi međusobno mrze.

Jugoslav Petrušić navodi da NVO koje vršljaju po Srbiji idu po svetu i traže dalja hapšenja Srba iz vojske i policije, tvrdeći da do sada nije bilo dovoljno uhapšenih Srba i da se mora nastaviti sa hapšenjem. I kad god je ukazivao na ovakvu praksu Jugoslav je bivao tužen od Jelene Milić, NATO lobiste.

„Žuti prsluci u Francuskoj su nekog organizovani, jer ne traže promenu sistema u Francuskoj već ostavku predsednika Makrona“ kaže pa objašnjava: „Da su iskreni u nameri tražili bi smenu cele vlade. Tako da ne traže promenu sistema, već promenu vlasti, dok bi nova vlast nastavila po starom“. Petrušić poredi Srbiju sa Francuskom i navodi da sve promene od 2000. na ovamo nisu donele boljitak već suprotno.

Kaže i da je u svetu trenutno u jeku veliki sukob korporacija, dajući primer Trampa koji ima jake ljude oko sebe koji žele saradnju sa Rusijom i Kinom dok druge korporativne agencije gledaju da po svaku cenu to sabotiraju što može dovesti do većih zaoštravanja između jakih sila a možda i novih ratova, što se može videti i na primeru Balkana i formiranju Velik Albanije.

Ukrajinski rat, po Petrušiću, je odavno gotov, ali Ukrajina toga nije svesna, dodaje i da je moguće da će izgubiti još teritorija. Da li će biti zasebnih država ili će se pripojiti Rusiji pokazaće vreme.

A šta je još rekao pogledajte u videu:

Check Also

EGIPATSKA SFINGA NIJE STARA 4,500 GODINA NEGO 75.000 GODINA?!

Misterija oko starosti egiptaske Sfinge traje i dan danas….Ova misteriozna kamena građevina-Sfinga,  još uvek privlači …