Home / IZA KULISA / HAKERSKA PRETNJA UZDRMALA SAD: OBJAVIĆE ISTINU O 11. SEPTEMBRU, EVO KO STOJI IZA PADA KULA BLIZNAKINJA (VIDEO)

HAKERSKA PRETNJA UZDRMALA SAD: OBJAVIĆE ISTINU O 11. SEPTEMBRU, EVO KO STOJI IZA PADA KULA BLIZNAKINJA (VIDEO)

Grupa “Dark Overlord” se pojavila 2016. godine, a poznata je po hakovanju medicinskih centara

Hakerska grupa “Dark Overlord” je zapretila da će otkriti na hiljade tajnih dokumenata koji su ukradeni od osiguravajućih kuća i vladinih agencija, a koji navodno otkrivaju tajnu o terorističkom napadu 11. septembra. Za ove poverljive dokumente traže određenu sumu i to bitkoinu.

Ova grupa je poznata po tome što hakuju brojne kompanije, ali i klinike, a sada su objavili link na kome se nalaze poverljivi dokumenti vezani za tragediju koja se dogodila 11. septembra u SAD. Istakli su da će otključati sve fajlove ako se ne ispune njihovi zahtevi koje su naveli u post u ponedeljak.

Oni tvrde da ovi dokumetni sadrže pravu istinu o onome šta se stvarno desilo u ovom terorističkom napadu.

Objavili su tizer koji sadrži pisma, mejlove i nekoliko dokumenata u kojima se spominju advokatske firme, Uprava za bezbednost u saobraćaju i Savezna uprava za avijaciju uz obećanje da će pustiti još podataka.

Svakome ko je zabrinut da bi njegovo ime moglo da se nađe na ovim dokumentima, hakerska grupa je ponudila da plate otkupninu u bitkoinu ili će snositi posledice.

Ova grupa se pojavila 2016. godine, a poznata je po hakovanju medicinskih centara. Svaki put bi od “svojih žrtava” tražili da isplate određenu sumu novca kako bi povratili te podatke.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …