Home / IZA KULISA / FRANCUZ ŠOKIRAO KNJIGOM „KOSOVSKI TESTAMENT“: DŽIHADISTI SU IGRALI FUDBAL ODSEČENIM GLAVAMA SRBA!

FRANCUZ ŠOKIRAO KNJIGOM „KOSOVSKI TESTAMENT“: DŽIHADISTI SU IGRALI FUDBAL ODSEČENIM GLAVAMA SRBA!

502

Filozof Danijel Šifer ističe da je u BiH bio svedok stvaranja Al Kaide i Islamske države. On je to rekao u Parizu, gde je predstavio svoju knjigu “Kosovski testament”, a koja je objavljena krajem 2015. godine.

Šifer je istakao da je ta knjiga svedočanstvo u vidu dnevnika od 24. marta do 10. juna 1999. godine, za vreme NATO agresije na Srbiju, pišu Večernje novosti.

Takođe, govorio je i o svojim iskustvima iz Bosne i Hercegovine.

– Bio sam svedok stvaranja Al Kaide i Islamske države. Džihadisti su Srbima odsecali glave i sa njima igrali fudbal. Sada se to dešava ovde – naveo je Šifer.

Promociji je prisustvovao i francuski pisac Patrik Beson, koji je podsetio da su Srbi predstavljani kao verski fanatici.

– Separatisti iz Bosne i sa Kosova su označavani kao moderni i civilizovani, a bilo je sasvim obrnuto – naveo je Beson.

Šifer je istakao da dnevnik, propraćen fotografijama, govori o ubistvima Srba i NATO zločinu, a da je objavljen u ime istorijske istine i protiv nemoralnosti i onih koji su napali Srbiju bez mandata UN.

Šifer je istakao da su danas na Kosovu na vlasti ljudi za koje postoje dokazi da su počinili strašne zločine, na šta su ukazivali mnogi, od Karle del Ponte pa do Dika Martija.

(Telegraf.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …