Home / IZA KULISA / HRVATSKI ISTORIČAR I DEJAN LUČIĆ: POSTOJI DREVNA ZAVERA PROTIV SRBA DO ISTREBLJENJA! (ŠOK VIDEO)

HRVATSKI ISTORIČAR I DEJAN LUČIĆ: POSTOJI DREVNA ZAVERA PROTIV SRBA DO ISTREBLJENJA! (ŠOK VIDEO)

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović, bio je geo-politički analitičar i pisac Dejan Lučić.

Tema te emisije bila ko i na koji način kontroliše Srbiju i ostale države u Evropi i Americi.

Tokom intervju Dejan Lučić je izneo i svoje stavove u vezi srpske istorije, odnosno otkrio na koji način, sile nenaklonjene Srbiji (od Vatikana pa do anglosaksonskih elita) vode rat do istrebljenja protiv srpskog naroda.

Takođe, i istoričar i katolički teolog dr Goran Šarić je 13.12.2018., na Mašinskom fakultetu u Beogradu, na temelju stotina knjiga, dokumenata i znanstvenih radova svetskih eksperata, koristeći tridesetak grana nauke otkrio mehanizme antisrpskih krugova na Zapadu, koji su imali za cilj da se prava istorija Srba i Slovena sakrije i zameni sa njihovim tumačenjem povesti u kojem je naš narod minimizaran i predstavljen kao etnos koji je tek ušao na istorijsku pozornicu tokom Seobe naroda na početku Srednjeg veka.

Pogledajte video:

Check Also

LEGIJA OTKRIO DETALjE AKCIJE I ZAŠTO SU GLUMILI ZEMUNCE: ZAMALO NISAM POGINUO, ZA HAPŠENjE SLOBE SU DOBILI 5 MILIONA DOLARA!

Milorad Ulemek Legija, bivši komandant Jedinice za specijalne operacije (JSO) koji je zbog ubistva premijera …