INTERVJU: NIKOLA ALEKSIĆ – AMERIKA IMA KLIMATSKO ORUŽJE KOJE MOŽE DA SPRŽI SVAKU ZEMLjU! (VIDEO)

aleksic- nikolaGost emisije „Intervju“ bio je gospodin Nikola Aleksić, izvršni direktor Ekološkog pokreta Novog Sada.

Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o tome kako je gospodin Aleksić sprečio kopnenu intervenciju NATO snaga na Srbiju, zašto je podneo krivičnu prijavu protiv Bila Klintona 1999. godine, ko je pokušao da otcepi Vojvodinu od Srbije i da li ta opasnost postoji i danas, zašto je Srbija okupirana država od 5. oktobra do danas, da li vojska i policija moraju da stanu na stranu naroda i da uhapse državni vrh zbog izdaje, ko želi da stvori krvave sukobe na nekim budućim protestima u Beogradu, zašto moramo proterati sve strane diplomate i okupatore iz Srbije.

Više i o aktivnostima Ekološkog pokreta, kako su uspeli da zaštite Petrovaradinsku tvrđavu od prodaje i rušenja, koji mafijaški lobiji i prljav novac se krije iza svega toga, zašto je važno što je sprečena izgradnja nuklearne elektrane na obali Dunava, ko je od Fruške gore želeo da stvori skladište nuklearnog otpada, da li je globalno zagrevanje najveća laž u istoriji čovečanstva, kako se tajnim sistemom sa Aljaske veštački izazivaju suše i poplave, da li je državni vrh odgovoran zato što ne sprečava zaprašivanje iz vazduha, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

Pogledajte video:

  • RASPUST, PA … GUSKE U MAGLI

    mada u detaljima, (normativima i sl.) jesam laik, odavno mislim ovako! jedno što mi sada pada na pamet kao razlika u stavu je da i neznaju, ili čak uglavnom neznaju na koja to ‘vrata’ ulaze mnogi u politiku, PA NITI ŽELE DA ZNAJU stavljajući ispred samo dobit na osvojenom mjestu, i … oni se nikad i ne bave politikom ili razmišljanjem, već su tek ko i svaka druga stvar, jer niti ne razmišljaju ni o posljedicama! REALNO JE DA NAS MOŽE I NESTATI! svjedok su nam kurdi i sl.!!!