Home / IZA KULISA / ISPLIVALA VELIKA TAJNA: Porodica Dafine koja je OJADILA pola Srbije NIJE MRTVA kako su nam REKLI, već je na SKRIVENOJ LOKACIJI

ISPLIVALA VELIKA TAJNA: Porodica Dafine koja je OJADILA pola Srbije NIJE MRTVA kako su nam REKLI, već je na SKRIVENOJ LOKACIJI

dafina

Oni su živi, samo ne smeju da se vrate u Srbiju. Ovo je Dafina Milanović, nekadašnja vlasnica Dafiment banke, rekla u poverenju jednom beogradskom novinaru neposredno posle porodične tragedije 1992. godine, kada su, kako je tada saopšteno, u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj poginuli njen suprug Dragan, sin Živko i ćerka Ljiljana.

Prošlo je 25 godina od misterioznog događaja, a ni danas nije jasno šta se zapravo dogodilo na auto-putu u Mađarskoj 2. jula 1992. kada je automobil porodice Milanović sleteo s puta.

Još uvek postoji nekoliko verzija ovog događaja, a jedan od njih je da je Dafina zapravo lažirala pogibiju svojih najbližih kako bi ih zaštitila od pretnji ubistvom, jer se već tada nazirala propast njene banke.

Novinar Branislav Krivokapić nedavno je za Njuzvik pisao o susretu s Dafinom 1992. i nikad objavljenom intervjuu.

– Iako se pre sahrane u kapeli zaklela nad sandukom sina Živka, Dafina mi je u jednom trenutku prišla i da ne čuju prisutni šapnula: „Oni su živi, samo ne smeju da se vrate u Srbiju“ – napisao je Krivokapić.

Dafina se tada prema tvrdnji sagovornika bliskog tadašnjim visokim krugovima ponašala smireno i opušteno.

– Ostala je bez muža, ćerke i sina, ali je veoma brzo nastavila da radi, pa čak i da se pojavljuje i na prijemima i proslavama, oblačila se normalno.

U to vreme imala je ogroman novac i bila je veoma moćna, pa nije bio problem da čak i na ovakav način, isceniranom nesrećom, skloni porodicu na tajnu lokaciju i promeni joj identitet.

U maju te godine situacija sa bankom je bila dramatična i ona je znala šta može da joj se dogodi – rekao je sagovornik blizak tajnim službama.

Dafina Milanović je kasnije optužila Slobodana Miloševića za smrt porodice. Posle propasti banke jedno vreme živela je i u inostranstvu, a 2008. preminula je od raka.

(Izvor: Srbijadanas.com)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …