Home / IZA KULISA / JEZIVA ISPOVEST BIVŠE VRAČARE: ŠUROVANJE SA ĐAVOLOM JOJ USMRTILO CELU PORODICU, SPAS JE NAŠLA U PRAVOSLAVNOJ VERI

JEZIVA ISPOVEST BIVŠE VRAČARE: ŠUROVANJE SA ĐAVOLOM JOJ USMRTILO CELU PORODICU, SPAS JE NAŠLA U PRAVOSLAVNOJ VERI

kugla- proročanstvo- predvidjanje

Na jeziv način je platila grehe

Već godinama ceo Šabac priča o Vlasti koja je bila vračara, ali do dana današnjeg nije otkriveno da li je ova priča istinita ili je u pitanju samo jedna od niza urbanih legenda. Ovo je priča o njenom životu!

Naime Vlasta (48) ni u ludilu se, kako tvrdi, ne bi upustila u „đavolji posao“ da je znala da će joj bavljenje crnom magijom bukvalno uništiti život. Posle niza tragedija koje su joj se dogodile, odlučila je da pobegne od prošlosti i potraži svoju oazu mira. Vlasta, inače rođena Šapčanka, već tri godine živi u Bečićima.

Iako nema stalno zaposlenje, kaže da je srećna što je uspela da pronađe duševni mir onog trenutka kada se okrenula pravoslavnoj veri, a batalila igranje s demonskim silama i poigravanje s ljudskim životima.

 

Za svoje grehe nekadašnja vračara kaže da ne plaćaju samo oni koji su od crnih magova tražili pomoć kako bi pridobili nešto ili nekome naneli zlo. Đavo naplaćuje krvavi danak i crnim magovima.

– To se i meni desilo. Platila sam za sve svoje grehe. I još plaćam. Prvo je mog supruga na poslu spržila struja. Potpuno je ugljenisan. Pre muževljeve tragične smrti u razmaku od dva dana upokojili su se i moji roditelji.

Nisam shvatila da su te nesreće bile opomena da batalim đavolji posao i nakon dve godine desilo se ono što me je najviše zabolelo i boleće me dok sam živa. Izgubila sam kćerku Anju na njen 18.rođendan – kaže Vlasta.

 

– Moje dete je u jednoj diskoteci s društvom čekalo ponoć da dune u svećice na rođendanskoj torti kada je pogodio zalutali metak. Izdahnula je na licu mesta, a ja ni danas ne mogu da se oporavim od tog šoka.

Sad shvatam da je sve što mi se dešavalo bilo opomena da prestanem da se bavim crnom magijom i da ljudima nanosim zlo. Da sam na vreme prestala, verovatno bih spasila svoju porodicu – priča Vlasta, koja se zahvaljujući molitvama i postu, vratila na pravi put.

(srbijadanas.com)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …