Home / IZA KULISA / JEZIVO PROROČANSTVO BABA VANGE: Posle pada Sirije celo čovečanstvo će se zauvek promeniti!

JEZIVO PROROČANSTVO BABA VANGE: Posle pada Sirije celo čovečanstvo će se zauvek promeniti!

Čuvena bugarska proročica baba Vanga je predvidela da će se svet značajno promeniti nakon pada Sirije.

baba- vanga

Vanga je poznata po tačnim predviđanjima svetskih događaja, uključujući i 11. septembar, nesreću u nuklearnoj elektrani Fukušima, ali i uspon ISIS-a.

Proročica navodi da će pad Sirije doneti „drevno predanje“ čovečanstvu koje će značajno promeniti svet.

Proročanstva Vange uglavnom postanu jasnija tek kada se predviđeni događaji dese. Na primer, ona je predvidela da će Kursk biti pod vodom i da će ga ceo svet oplakivati. Svi su mislili da se proročanstvo odnosilo na grad Kursk u Rusiji, ali ona je mislila na podmornicu Kursk koja je potonula 2000. godine.

Ona je predvidela da će američku braću napasti čelične ptice. Niko nije ni pomislio da je ona predvidela napade na Njujork 11. septembra. Takođe je rekla da će životinje i biljke umreti usled radioaktivne kiše u severnoj hemisferi 2011. godine, što se odnosilo na nesreću u nuklearnoj elektrani Fukušima u Japanu.

Proročica je u više navrata govorila o zaboravljenom drevnom predanju koje će se ponovo pojaviti. Prema njenim rečima, ono će imati veze sa Rusijom. „Postoji drevna indijska doktrina, doktrina Belog bratstva.

Ona će se raširiti svuda po svetu. O njoj će se pisati knjige koje će se čitati svuda u svetu. Biće to nova Biblija. Sve religije će nestati.

Postojaće samo doktrina Belog bratstva.

Nova doktrina će poteći iz Rusije“.

Smatra se da Vanga govori o drevnim Arijevcima. Prema nekim mitovima, između Urala i Valdaja je u 6. veku pre nove ere živeo lider po imenu Ram, koji je okupio vojsku Arijevaca i naselio Evropu.

Priča se da su oni osnovali tvrđave koje su danas poznate kao Arkaim, Sintašta i Strana gorodov (država gradova). Većina Arijevaca je pre oko 4.000 godina napustila teritoriju Evrope u strahu od prirodnih katastrofa i uputila se u Indiju i Iran. To znači da su oni preci današnjih Indijaca.

Neki od njih su imali natprirodne moći. Drevni izvori navode da je Ram osnovao kraljevstvo kojim nisu upravljali samo kralj i sveštenici, već i bogovi.

Pisac Vladimir Ščerbakov je naveo da ima puno tragova o drevnim nordijskim bogovima u Rusiji. Na primer, spoljna i unutrašnja arhitektura Kremlja u Moskvi podseća na opise legendarnog Asgarda, grada bogova iz skandinavijskih mitova.

Priča se da ime grada Tula potiče od drevne reči „tula“ koja znači vatra. Za vreme Drugog svetskog rata, Nemci su opkolili taj grad ali nisu mogli da ga osvoje jer ga je štitila magija njegovog imena.

U Nemačkoj je čak postojalo i tajno okultno društvo Tule, koje je dobilo ime po istoimenom mitskom ostrvu na dalekom severu.

U svakom slučaju, Vanga smatra da će se zaboravljena doktrina pojaviti nakon pada Sirije. Pošto je politička situacija u Siriji veoma nestabilna, velika je verovatnoća da će Sirija uskoro pasti.

Interesantno je da se Vangino proročanstvo poklapa sa proročanstvima pravoslavnih svetaca. Na primer, Sveti Teofan iz Poltave je predvideo da će se Rusija dići iz mrtvih i da će ceo svet biti zapanjen.

Webtribune.rs

Check Also

DŽINOVSKA ZMIJA DUGAČKA 15 METARA PRONAĐENA U SRCU AFRIKE (VIDEO)

Autor slavnog snimka iz 1959. je belgijski pukovnik Remi Van Lierde, koji je gigantsku zmiju …