Home / IZA KULISA / Migrantska KRIZA: Šta su o njoj prorekli Nostradamus, baba Vanga i Tarabići..

Migrantska KRIZA: Šta su o njoj prorekli Nostradamus, baba Vanga i Tarabići..

Ovo su poruke najvećih proroka: Treći svetski rat je počeo!
vanga-nostradamusMnogi svetski poznati proroci složili su se da će ova godina biti godina u kojoj je počeo Treći svetski rat. Evo što su o tome, o ratu islamista, kolonama izbeglica koje nadiru u Evropu, govorili baba Vanga, Nostradamus i Tarabići.

Baba Vanga: Muslimani će vladati Evropom

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga,

Predvidela je da će 2010. godine početi Treći svetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbije u zemljama gde će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svetom.

Baba Vanga je predvidela da će 2020. Evropa biti gotovo prazna, bezljudna i najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.

Vanga je navela da će muslimani preživele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista.

Slepa proročica je predvidela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Vanga je ui 2014. „videla“ 3 događaja: Prvi je velika poplava s proleća.

Drugo „viđenje“ odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život posle maj povesti visok čovek koji dolazi iz inostranstva.

I na kraju, kao treće, Baba Vanga je videla dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce.

Nostradamus: ISIL „treći antihrist“

Prema neki tumačenjima Nostradamusa, raspad Evropske unije započet ove, 2015. godine. Formiraće se grupe od po tri države koje će stvarati svoje celine unutar Unije, što će voditi slabljenju i cepanju EU.

Nostradamus je predvideo i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi da usledi veliko ujedinjenje muslimana.

„Iz jedne arapske zemlje,

biće rođen Muhamedov sledbenik,

Ući će u Evropu noseći plavi turban,

Biće teror čovečanstvu,

Nikad većeg horora „.

Da li je „Muhamedov sledbenik“ iz Nostradamusovih stihova Abu Bakr al Bagdadi, vođa IS?

Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim pročanstvima nagovestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugerišu njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gde će biti zaustavljana od dva velika vladara.

Nostradamus predviđa dolazak trećeg atihrista, posle Napoleona Bonaparte i Adolfa Hitlera. On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svetskoj sceni označila početak kraja sveta kakav danas poznajemo. Je li treći antihrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati niko.

Ali istovremeno dešavati će se nešto mnogo opasnije, jer će čovek morati boriti s prirodnim silama. Prema Nostradamusu doći će do pomeranja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim delovima planete.

Sadašnji sjeverene i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrevanja, već zbog premeštanja polarnih ledenih kapa! U predelu koji pokrivaju Sjedinjene Države, na sadašnjem 50 stepenu geografske širine formirati će se novi Severni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u „ambis planetarnog mraka“, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kosmosa. Njega ovaj vidovnjak zove „Mesečev brat“, a asteroid bi mogao doneti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

„Nebo će goreti na četrdeset pet stepeni“, govorio je Nostradamus.

Najpoznatije svetsko ime proricanja i vidovnjaštva, Nostradamus prorekao je da smo već zagazili u 13-ogodišnji ciklus u kojem se odlučuje o sudbini planete i čovečanstva.

Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završiće 2025.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u „ambis planetarnog mraka“, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz svemira. Njega ovaj vidovnjak zove „Mesečev brat“, a asteroid bi mogao doneti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

Prvi razorni zemljotres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine usledio i potres na crnogorskom primorju. Potresi bi nastavili tresti područje evropskog dela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španiju.

Tarabići: Srbija Nojeva arka

„Kad miris izađe iz poljskog cveća, kad milost izađe iz čoveka, kada reke izgube svoje zdravlje, nastupiće najveći opšti rat. Kad zbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećele u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi.

Narod će izglupiti, Rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je đed i prađed … Među Srbima, otkako je veka i sveta, goreg roda biti neće „, govorio je srpski prorok Mitar Tarabić iz sela Kremna.

Otkako je 1899.godine umro Mitar Tarabić, njegov stric Miloš, prorok kao I svi Tarabići, nikome se nije javljao sve do skora, a onda je poručio da je blizu Treći svetski rat.

„A što će sve biti nemojte me ni pitati, ne umem vam reći, jer je tako strašno. Trajaće godinama, godinama će trajati i dugo će trajati. Stradaće nevini više nego krivi. Kad se rat završi sve će biti razrušeno. Gađati će se najsvetija mesta na svetu, mnogi gradovi će biti sprženi i sravnjeni sa zemljom „, rekao je Miloš.

Video je i kolone izbeglica koje idu preko Balkana: „Neće putovati vazduhom, ljudi će ići brodovima. Biće mnogo morskih hajduka (gusara, krijumčara) koji će uništavati sve na moru. Svaki brod će morati strijepiti „, kazivao je Miloš Tarabić.

Govorio je da će „kolone izbeglica iz celog sveta čekati na granicama Srbije koja će im biti kao Nojeva arka“.

(Nezavisne.com)

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …