Home / IZA KULISA / MRAČNO PROROČANSTVO BROJA 22: MNOGI PREDVIĐAJU, DA ĆE SE SLEDEĆI TERORISTIČKI NAPAD DESITI ZA NEKOLIKO NEDELJA!

MRAČNO PROROČANSTVO BROJA 22: MNOGI PREDVIĐAJU, DA ĆE SE SLEDEĆI TERORISTIČKI NAPAD DESITI ZA NEKOLIKO NEDELJA!

napad-teroristicki

Mnogi predviđaju, ukoliko je verovati zlokobnom obrazcu, da će se sledeći teroristički napad desiti za nekoliko nedelja

Određen broj teoretičara i numerologa smatra da su otkrili jeziv patern koji teroristi koriste prilikom planiranja svojih najkrvavijih napada.

Mračna teorija otkrivena je samo dan nakon stravičnog napada bombaša samoubice Salmana Abedija (22) na arenu u Mančesteru tokom koncerta Arijane Grande, za koji je odgovornost preuzela Islamska država, a u kojem su život izgubile 22 osobe dok ih je 59 povređeno.

Sada mnogi predviđaju, ukoliko je verovati zlokobnom obrascu, da će se sledeći teroristički napad desiti za nekoliko nedelja, odnosno 22. jula, piše Miror.

Razlog za strepnju zbog baš ovog datuma je u tome što se isti broj pojavljuje i u prethodnim terorističkim napadima. Naime, teroristički napad na Vestminster u Londonu desio je 22. marta ove godine, napad na Minhen 22. jula 2016, napad na Brisel 22. marta 2016, ubistvo Lija Rigbija 22. maja 2013, napad u Norveškoj od strane Andreasa Beringa Brejvika 22. jula 2011.

Ova teorija oberučke je prihvaćena od strane korisnika društvenih mreža i naširoko je deljena i komentarisana.

Međutim, ima i onih koji teoriju osporavaju i smtraju je za čistu teoriju zavere budući da su se napadi na plažu u Tunisu desili 26. juna 2015, a na Pariz 13. novembra 2015.

I dok još nema zvanične istrage niti potvrde o povezanosti broja 22 sa terorističkim napadima, neki navodi iz Starog zaveta sugerišu da ovaj broj označava haos i raspadanje.

(Agencije)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …