Home / U FOKUSU / Rusi su znali da će se dogoditi napad u Britaniji: Vlasti “uvežbavale“ ovaj napad nekoliko nedelja ranije (VIDEO)

Rusi su znali da će se dogoditi napad u Britaniji: Vlasti “uvežbavale“ ovaj napad nekoliko nedelja ranije (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Tanjug/AP/PA
Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Tanjug/AP/PA
Vlasti su znale za planove radikalnog islamističkog terorističkog napada na koncertu Ariane Grande u Mančesteru u Velikoj Britaniji, koji je ciljao mlade devojke i tinejdžere, navodi se u izveštajima.

Britanska obaveštajna služba i služba za sprovođenje zakona su bili svesni planova za ubijanje što je moguće više ljudi u O2 Areni u Mančesteru, ali su umesto da uhapse teroristu, pustili da on ubije 19 ljudi, a broj žrtava može još porasti, pišu alternativni američki mediji.

Britanske otvorene granice su pružile eliti korisne teroriste potrebne da obave njihov prljavi posao za njih.

Britanska obaveštajna služba i služba za sprovođenje zakona su dozvolili da se ovaj napad desi da bi opravdali još veće slamanje nedužnog stanovništva, oduzimajući još više građanske slobode, dok se živi u policijskoj državi.

Pogledajte snimak ruskog RT o uvežbavanju napada:

Prestravljena javnost će dozvoliti da se to desi. Oni će izabrati “sigurnost“ iznad slobode.

Činjenica je, smrtonosni kult ISIS finansira i podržava SAD i njihovi zapadni saveznici. Ovo nije luda teorija zavere. To je priznato od strane demokratskih i republikanskih članova Kongresa u SAD.

Baš kao što ISIS uzrokuje smrt i razaranje u Siriji, Iraku i Libiji na zahtev SAD-a i Evrope, oni takođe izazivaju haos u velikim evropskim gradovima. Sve je to deo plana da se destabilizuje Evropa i oduzme građanska sloboda, privatnost i pravo na pristojan život.

Napad u Mančesteru jezivo podseća na napade u Parizu u novembru 2015. godine. Pariz i Mančeseter su domine u padu, pod kontrolom Novog svetskog poretka, kao deo masterplana koji ima za cilj da uništi Evropu kakvu poznajemo.

ISIS je preuzeo odgovornost odmah nakon napada, baš kao što su učinili nakon napada u Parizu, upozoravajući da je to “samo početak.“

Manje od dve nedelje nakon što je RT postavio snimak kriznih aktera kako se pripremaju za teroristički napad u Mančesteru, radikalni islamski teroristi su sproveli krvavi

napad na mlade devojke, i to je dozvoljeno da se desi.

Teroristi slobodno ulaze u naše zemlje i dozvoljeno im je da izvode varvarske postupke koji terorišu dobre građane koji poštuju zakon. U nekim slučajevima, službe za sprovođenje zakona i obaveštajne službe zapravo pomažu teroritima.

Izvori tvrde da je finale FA Kupa sledećg vikenda u Londonu sledeća meta u talasu islamskog terora koji će se pogoršati. Prvo mlade devojke, pa ona navijači.

Kriza i katastrofa će biti na dnevnom radu, jer elite marširaju ka policijskoj državi i Novom svetskom poretku. Dok se teroristima dozvoljava da lutaju slobodno, mi ćemo biti ti koji su zatvoreni.

Pogledajte video:


(Webtribune.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …