Home / IZA KULISA / NA OVOM SASTANKU JE SKOVAN PAKLENI PLAN O VELIKOJ ALBANIJI: FOTOGRAFIJA JE DOKAZ, A NA MAPI JE OZNAČENO KOLIKO DALEKO ALBANCI PLANIRAJU DA IDU (FOTO)

NA OVOM SASTANKU JE SKOVAN PAKLENI PLAN O VELIKOJ ALBANIJI: FOTOGRAFIJA JE DOKAZ, A NA MAPI JE OZNAČENO KOLIKO DALEKO ALBANCI PLANIRAJU DA IDU (FOTO)

Foto: Tanjug/Dragan Stanković, geopoliticsrst.blogspot.rs
Foto: Tanjug/Dragan Stanković, geopoliticsrst.blogspot.rs

Znak za agresivni start oživljavanja projekta “velike Albanije“, koji je proteklih nedelja uzdrmao ceo region, dat je na tajnom sastanku održanom u Albaniji 23. decembra prošle godine.

Tom sastanku, prema bezbednosnim informacijama naših službi, prisustvovali su politički lideri Albanaca sa Kosova i Metohije, juga centralne Srbije, iz Makedonije, Albanije i Crne Gore, ali i veterani ozloglašene Oslobodilačke vojske Kosova i njenog ogranka – Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe, saznaju Novosti.

Od tog dana, pa sve to lančanih izjava Edija Rame, Hašima Tačija i Jonuza Muslijua o prekrajanju granica i stvaranju “velike Albanije”, detaljno je pripremana politička, obaveštajna i bezbednosna strategija za radikalizaciju prilika na Balkanu.

U čitav projekat, pišu Novosti, umešani su i turski obaveštajci, čije je prisustvo poslednjih meseci pojačano ne samo na KiM, u raškoj oblasti, Preševu i Bujanovcu, već i u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …