Home / IZA KULISA / NAJMRAČNIJA STRANA PRIČE O PLAVOM KITU JOŠ NISTE VIDELI: SNIMLJENI IZAZOVI ZBOG KOJIH SE UBILO 160 DECE I KRIK RODITELJA NA SAHRANAMA! (VIDEO)

NAJMRAČNIJA STRANA PRIČE O PLAVOM KITU JOŠ NISTE VIDELI: SNIMLJENI IZAZOVI ZBOG KOJIH SE UBILO 160 DECE I KRIK RODITELJA NA SAHRANAMA! (VIDEO)

Plavi-kit-620x350

Izazov “Plavi kit” je naterao čak 160 tinejdžera iz Rusije da počine samoubistvo, a sada je počeo da se širi po čitavom svetu. Tvorac ove igrice kaže da je ona “moralno dobra” i da pomaže da se “očisti društvo”.

On je sada iza rešetaka, ali slične onlajn zajednice se neprestano pojavljuju. Pravila ove igrice uključuju samopovređivanje i samoubistvo na poslednjem nivou.

Naziv “plavi kit” potiče od činjenice da se ove životinje dobrovoljno nasukaju na obalu kako bi umrle

Panika je počela još 2015. godine u novembru kada su se pojavili selfiji devojčice (17). Ona ih je objavila samo par minuta pre nego što je skočila pod voz.

– Sada postoji samo praznina, jer je ona bila centar mog života – kaže njena majka.

Međutim, i dalje postoje rasprave da nije u potpunosti jasna veza između zajednice “Plavi kit” i samoubistava tinejdžera.

Ono što je posebno potresno na ovim snimcima koji su zapalili društvene mreže jesu delovi iz te video igrice kao i izazovi sa kojima se deca suočavaju.

Ovde se po prvi put mogu videti i snimci sa sahrana nastradale dece i njihovih neutešnih roditelja za koje je život izgubio svaki smisao.

Grobovi ove dece su uvek prepuni cveća koje su doneli njihovi najbliži, kojima je teško da prihvate da se baš njima dogodila ovakva tragedija.

Pogledajte stravične snimke:
(Telegraf.rs)

Check Also

GRČKI STARAC GEOKON SVE ŠOKIRAO: UPOZORAVA NA KATASTROFU KOJU SVET JOŠ NIJE VIDEO!

Kako su izvestili grčki sajtovi 14. septembra, nova poruka starca Geokona sada se širi među …