Home / IZA KULISA / NAJPOZNATIJI SVETSKI TEORETIČAR ZAVERE KOJI JE OTKRIO KO VLADA SVETOM, SADA UPOZORAVA BALKAN NA „TORANJ U PLAMENU“ (VIDEO)

NAJPOZNATIJI SVETSKI TEORETIČAR ZAVERE KOJI JE OTKRIO KO VLADA SVETOM, SADA UPOZORAVA BALKAN NA „TORANJ U PLAMENU“ (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih teoretičara zavere, Dejvid Ajk držao je tokom vikenda predavanje u Zagrebu. Tom prilikom govorio je o stvarnom poretku sveta i kako se manipuliše javno mnjenje. U razgovoru sa novinarima dotakao se i teme o Balkanu, Trampu, Putinu i stvarnom odnosu snaga u svetu.

Dejvid Ajk

Ajk je britanski pisac i javni govornik koji se posvetio od 1990. istraživanju “ko i šta, stvarno kontroliše svet“. Nekadašnji profesionalni fudbaler, reporter, sportski komentator i portparol Britanske partije zelenih, takođe je i autor 20 knjiga koje objašnjavaju njegove poglede.

Stekao je zavidnu reputaciju i nastupima na televiziji, ali je krajem 80-ih prestao da se time bavi i počeo da piše knjige. Prekretnica u njegovom životu nastupila je kad je uspostavio kontakt sa jednim medijumom, i kad je u Peruu i sam doživeo mistično iskustvo koje ga je, kaže, definitivno otvorilo za mnoge spoznaje o sebi i svetu oko sebe. Tada je počeo da drži predavanja i počeo je da putuje širom sveta.

Novinarka hrvatskog Dnevnika.hr pitala je Ajka da prokomentariše Evropsku Uniju, Balkan i uticaj velikih sila na njemu. Odgovorio je u svom stilu.

– Pa ja mislim da je svačija budućnost u Evropskoj uniji ista ako ostanu unutra, a to je da mali broj birokrata u Briselu diktira detalje života ljudi. Kada sam bio u Hrvatskoj pre referenduma, rekao sam da je ulazak u Evropsku uniju tada, sa situacijom s Grčkom i eurom, kao da gledate toranj u plamenu i pitate možete li ući. Takođe sam naglasio, kako se referendum bližio, da je na granicama Hrvatske bila vojska, ne s tenkovima i pištoljima već s aktovkama i pravilima.

Šta se onda dogodilom reći ću vam iz britanskog iskustva, i zato smo mi glasali da izađemo iz EU: Evropska unija upravlja ljudskim životima u pojedinačnim državama na puno većem nivou nego što se čini, jer pravila stižu iz Brisela i dolaze te prolaze kroz administraciju vlade pojedinačne zemlje. Mnogi ljudi misle da vlada te zemlje donosi te odluke, ali zapravo ih donose evropski birokrate. I zato što evropski zakoni nadilaze one nacionalne, Vlada ne može ništa napraviti oko toga, čak i ako žele to zaustaviti – rekao je Ajk.

Prema mišljenju Ajka, kada su u pitanju Rusija i Sjedinjene Države, smatra da je tužno to što se dogodilo zemljama bivše Jugoslavije.

– Tolika istorija okupacije, da bi se onda ušlo u period suvereniteta i odbacilo ga, ušavši u organizaciju koju vode birokrati bez ispaljenog metka. Pitanje oko Rusije i Amerike je totalna manipulacija.

Kada sam bio u Hrvatskoj pre puno godina, govorio sam o planovima za Treći svetski rat, koji je usmeren na Zapad kontra Rusije i Kine. Tada nije bilo ni naznaka tome, ali to je bio plan. I šta sada vidimo?

U najboljim verzijama radi se o golemom demoniziranju Rusije, jer oni žele konflikt s Rusijom i Kinom. Kao i uvek Balkan će biti središte ako bilo što ”pukne”, ali da ja živim na ovom području, mene bi više plašili NATO i Sjedinjene Države nego Rusija – zaključuje u razgovoru za Dnevnik.hr.

Ajka su na početku mnogi držali za ludaka i komedijaša, ali nakon serije globalnih bestselera … “Istina će te osloboditi”, “Deca Matrice”, “Alisa u zemlji čudesa i uništenje svetskog trgovinskog centra”i konačno “Najveća tajna”, uz obilje video i audio izdanja, intervjua i predavanja na Brikston akademiji u Londonu 2006. godine, na njega se počelo mnogo ozbiljnije gledati i o njegovim teorijama promišljati s dužnim poštovanjem.

Prema Ajku, urota globalnih razmera na delu je već hiljadama godina, a da mi toga uglavnom nismo svesni. Elita odabranih vlada svetom i takozvani novi svetski poredak zapravo je prastari plan koji korene vuče još iz Vavilona, iz vremena prvog kralja-boga Nimroda i žene mu Semiramide.

Najprovokativnija od svih Ajkovih teza, ujedno i najkontroverznija, pomno elaborirana kroz knjigu “Najveća tajna”, svakako je ona koja govori o zemaljskoj civilizaciji začetoj ukrštanjem zmijolikih vanzemaljaca s domorodačkim stanovnicima iz praistorije Zemlje.

I ne samo to, Ajk na osnovi višegodišnjih vlastitih proučavanja kulture, pisama, arheoloških ostataka, predaja, mitova i legendi, Biblije i kojekakvih tajnih spisa, ali i spoznaja do kojih su došli drugi istraživači tzv. alternativne istorije i niza svedoka, drži kako se zmijolika vrsta (Annunaki) održala kroz hiljada godina sve do danas i da potomci tih bića zapravo vladaju Zemljom.

Oni su, tvrdi dalje Ajk, običnom čoveku nevidljivi, deluju iz tzv. niže četvrte dimenzije, ali se njihova prisutnost manifestuje na svakom koraku, s tim da ih posebno daroviti pojednici (uključujući, naravno, i njega) mogu čak i videti, u prolazu, ako ne baš jasan obris, lik, onda njihovu zmijoliku senu kako promiče ulicom.

Prema Ajku, uvođenje štednih sijalica ima za cilj uvođenja SMART električne mreže u svakoj državi, koja se zasniva na WLAN meračima struje i mikroprocesorski kontrolisanim kućanim uređajima što omogućava daljinsku kontrolu potrošnje električne energije, nadzor domaćinstva iz jednog centra, ali i slanje subliminalnih poruka preko raznih frekvencija, koje ti uređaji (uključujući i štedne sijalice) emitiuju tj. apsolutna kontrola svesti i uma svakog pojedinca.

Pogledajte snimke:
(Telegraf.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …