Home / IZA KULISA / NEVIĐEN SKANDAL: “ISPLIVAO” SNIMAK – MILO ĐUKANOVIĆ LAŽIRAO DRŽAVNI UDAR DA BI DOBIO IZBORE (VIDEO)

NEVIĐEN SKANDAL: “ISPLIVAO” SNIMAK – MILO ĐUKANOVIĆ LAŽIRAO DRŽAVNI UDAR DA BI DOBIO IZBORE (VIDEO)

Advokati odbrane dostavili redakciji portala IN4S snimke svedoka Saše Sinđelića, koji govori da je bio primoravan da učestvuje u montaži “državnog udara”.

Sinđelić je inače u sudskom postupku koji se pred crnogorskim sudom vodi za pokušaj državnog udara u toj zemlji svedok saradnik. U tom postupku optuženi su i srpski državljani i lideri DF-a.

Na snimku, koji je objavio i Sputnjik, Sinđelić je ponovo porekao da je sve što je svedočio u Višem sudu u Podgorici istina, te da nikakve zavere oko upada u Skupštinu Crne Gore i ubistva Mila Đukanovića nije bilo.

U ekskluzivnom snimku koji je objavio IN4S Sinđelić, na nepoznatoj lokaciji osobi od poverenja govori kako su se stvari zaista odvijale, te da je njegovo lažno svedočenje iznuđeno mučenjem i ucenama.

On je na kraju, prema sopstvenom tvrđenju, pobegao sa porodicom u Srbiju, bez znanja crnogorskih tužilaca o tome.

Sinđelić je još jednom ponovio verziju događaja koju je ispričao i na Hepi televiziji, kako je otišao u Crnu Goru u nadi da će nevino optuženi ljudi biti brzo pušteni, ali da se to nije desilo.

Na snimku je kazao da iako se dobrovoljno predao crnogorskoj policiji, on je tretiran kao terorista, i tako i uhapšen, te da je držan u samici 23 dana sa upaljenim svetlima i mučen.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …