Home / IZA KULISA / NOSTRADAMUS NAJAVIO KOJI ĆE DOGAĐAJ OZNAČITI POČETAK 3. SV. RATA!- VIDEO

NOSTRADAMUS NAJAVIO KOJI ĆE DOGAĐAJ OZNAČITI POČETAK 3. SV. RATA!- VIDEO

Hrvatska 28. zvezdica: Nostradamus najavio ulazak Hrvatske u EU kao vreme kada će početi Treći svetski rat?!Poznato je odranije da je ovaj prorok morao, zbog nemilosrdne inkvizicije, da šifruje svoje vizije, i da do njihove suštine i pravog značenja niko nije mogao da dođe. To je, navodno, uspelo dr Mihaelu Ratfordu.

nostradamus

Kako on tvrdi u svojoj knjizi „Nostradamusov kod: Treći svetski rat”, Hrvatska u viziji poznatog svetskog proroka Nostradamusa u Trećem svetskom ratu igra ključnu ulogu, pišu Slovenske novice.

„Kada nad Evropom bude 28 zvezda i kad država sa grbom oko vrata dođe, pašće k’o Jeriho”.

Ratford kaže da ne treba razumeti pogrešno, tj. da će Hrvatska biti ta koja će izazvati Treći svetski rat i da će ona biti odgovorna za propast sveta, ali se po njegovim rečima treba zapitati kakva će biti njena uloga u sledećem periodu.

Nostradamus je, obožavaocima ovog proroka, onaj koji je najavio pojavu Adolfa Hitlera, francusku revoluciju, smrt Henrija II, londonski požar 1666. i mnogo drugih događaja.

Na internet stranicama Nostradamus Online objavljena su interesantna proročanstva za razdoblje, počevši od 2007.

Autori stranice, tvrde kako će, prema zapisima koji se pripisuju Nostradamusu, to razdoblje biti „vreme nevolja” puno ratova, očaja i zla, ali i nade i obećanja.

Naime, članovi Italijanske nacionalne biblioteke prema toj su stranici u maju 2004. u Rimu otkrili rukopise slavnog proroka Nostradamusa (1503. – 1566.).

Rukopise je, navodno, Nostradamusov sin poklonio Papi Urbanu VIII (1568. – 1644.), da bi nakon njega gotovo četiri veka ležali sakriveni u rimskim arhivima.

Zapise je istražio dr Mihael Ratford. Kombinovanjem tradicionalnih metoda i savremenih algoritama došao je do tehnike za dešifrovanje koju je nazvao Nostradamusov kod (sličnost sa Da Vinčijevim kodom verovatno je slučajna).

Na osnovu svog tumačenja Ratford je napisao knjigu koja se zove „Nostradamusov kod: Treći svetski rat„.

U njoj se opisuju aktivnosti Osame Bin Ladena, teroristički napadi na SAD, nuklearno razaranje Rima i sukobi SAD-a s Iranom, odnosno Severnom Korejom.

(Slovenske novice/Dnevne)

Check Also

BIL GEJTS JE UPOZORIO SVET DA ĆE DOĆI KORONA- SADA PREDVIĐA DA ĆE DOĆI NEŠTO JOŠ GORE..

Na svom blogu Bil Gejts je upozorio na opasnosti od klimatskih promena zbog kojih bi …