Home / ZDRAVLJE / Samo jedan gutljaj ovog napitka svakog jutra podmladiće vam i pročistiti jetru!

Samo jedan gutljaj ovog napitka svakog jutra podmladiće vam i pročistiti jetru!

Jetra učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe, pomaže pri jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje.

maslinovo ulje-limun

Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju za zdravu jetru je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati ​​u doručku.

Ovaj “koktel” možete pripremati celi život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Posle već prvih mesec dana osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svežiji, a izgled pomlađen. Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osećat ćete se zdravo s puno više energije.

Maslinovo ulje kao ni jedan drugi proizvod pomaže kod otvaranja kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivan u procesu probave i ubrzava rad vaših creva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on učinkovito čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

(Kućni lekar)

Check Also

DR NESTOROVIĆ: AKO JEDETE OVE NAMIRNICE KRVOPIJE VAM NEĆE PRILAZITI! KOMARCE ZANIMA ISKLJUČIVO OVAKVA KRV…

Svi znamo da se krvopije od komaraca hrane upravo našom krvlju. Međutim, prema rečima dr …