Home / IZA KULISA / OTKRIVEN MISTERIOZNI ZID VEĆI OD KINESKOG, PROTEŽE SE IZMEĐU DVA POLA: DA LI JE GOOGLE EARTH UPRAVO REŠIO NAJVEĆU TAJNU ČOVEČANSTVA? (VIDEO)

OTKRIVEN MISTERIOZNI ZID VEĆI OD KINESKOG, PROTEŽE SE IZMEĐU DVA POLA: DA LI JE GOOGLE EARTH UPRAVO REŠIO NAJVEĆU TAJNU ČOVEČANSTVA? (VIDEO)

kinski- zid

Arheologiji nije do sada poznato da postoji ovo što otkriva Google Earth, mnogima deluje očito da se ovde radi o objektu koji je izgradila neka inteligencija
Na Youtube kanalu objavljen je video koji bi mogao da pobije sve poznate naučne teorije o postanku ljudske civilizacije.

Naime, na snimku se vidi misteriozni zid koji je daleko veći od Kineskog zida i najvećim delom se nalazi ispod površine okeana.

“Svetski zid” se proteže desetinama hiljada kilometara između dva pola, a na određenim rastojanjima postoji nešto što liči na kule, ili kapije.
Arheologiji nije do sada poznato da postoji ovo što otkriva Google Earth, a očito je da se radi o objektu koji je izgradila neka inteligencija.

U videu se vide i koordinate, tako da misteriju možete istraživati i sami. Ovo je prvi put da neki medij iznosi ovaj podatak u javnost, a koji govori u prilog teorijama da je zemlja ravna ploča.

Pogledajte video i procenite da li sve vreme verujemo u jednu veliku laž:

(Telegraf.rs/Nacionalna geografija)

Check Also

SNIMAK KINESKOG ROVERA BUDI JEZU: NA TAMNOJ STRANI MESECA NLO BAZA?! (FOTO)

Ukoliko sve bude išlo po planu, svetska javnost uskoro bi trebalo da dobije povratnu informaciju …