Home / IZA KULISA / OTKRIVEN VOJNI DOKUMENT NEMAČKE KOJI PREDVIĐA KRVAVI RAT ŠIROM EVROPE I RASPAD EU..! (VIDEO)

OTKRIVEN VOJNI DOKUMENT NEMAČKE KOJI PREDVIĐA KRVAVI RAT ŠIROM EVROPE I RASPAD EU..! (VIDEO)

eu-armija-vojska

Nemačke oružane snage polaze od mogućnosti raspada Evropske unije u sledećih dvadesetak godina, proizlazi iz internog strateškog dokumenta u koji je uvid imao nedeljnik Der Spiegel.

Kako Der Spiegel prenosi u najnovijem broju, Bundesver u svojoj studiji „Strateška prognoza 2040.“ donosi nekoliko mogućih scenarija razvoja situacije na evropskom kontinentu.

Jedan od scenarija nosi naslov „EU u raspadu i reakcija Nemačke“ koji polazi od „višestrukih konfrontacija“ i raspada postojećeg sistema vrednosti.

„Proširenje EU-a je zaustavljeno, mnoge članice su napustile zajednicu, a Evropa je izgubila na globalnoj konkurentnosti“, stoji u ovom scenariju.

Pritom autori studije, koja je jedan od priloga razmišljanjima o budućnosti Bundesvera, ne polaze isključivo od sukoba unutar EU-a kao glavnom razlogu raspada sistema vrednosti.

„Haotična, stihijska i sve konfliktnija globalna situacija dramatično je promenila sigurnosno-političko okružje za Nemačku i Evropu“, stoji u dokumentu.

Kao dalje moguće scenarije budućnosti evropskog kontinenta autori predviđaju povratak sukoba na liniji istok-zapad pri čemu se predviđa samoizolacija nekih istočnih članica EU-a te čak priključenje nekih članica „istočnom bloku“.

„Kod nekih EU partnera je moguće približavanje državno-kapitalističkom modelu po uzoru na Rusiju“, stoji u studiji.

Iza ovih „simulacija“ stoje naučnici akademije Bundesvera.

Pogledajte video:

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …