Home / IZA KULISA / OTKRIVENE DUGO SKRIVANE TAJNE: Šokantni detalji sa sahrane princeze Dajane (VIDEO)

OTKRIVENE DUGO SKRIVANE TAJNE: Šokantni detalji sa sahrane princeze Dajane (VIDEO)

diana- princeza

Novi dokumentarac o britanskoj princezi Dajani otkriva šta se događalo u kraljevskoj porodici tokom nedelje u kojoj je pripremana njena sahrana. Sada je otkriveno da je princ Vilijam, odbijao da korača iza majčinog kovčega i da su ga ubedila u poslednji čas.

Naime u početku su od Vilijama i Harija, koji su to vreme imali 15 i 12 godina krili su kako je poginula njihova majka.

Kraljica je zabranila sve televizijske i radijske prijemnike u palati kako Dajanini sinovi ne bi bili traumatizovani vestima o poslednjim trenucima njihove majke.

Dokumentarac otkriva i da su batler princeze Diane Pol Barel i njen vozač Kolin Tebut bili prvi koji su videli njeno telo u improvizovanoj mrtvačnici u Parizu.

„Ležala je mrtva na krevetu, a sa susednih zgrada obožavaoci i fotografi pokušavali su da fotografišu sobu u kojoj je bila Dajana.

Odmah sam tražio da mi daju nekoliko pokrivača kojima sam prekrio prozore i tako onemogućio da je iko vidi. Debeli pokrivači na prozorima samo su pojačali vrućinu u sobi i zato smo upalili nekoliko ventilatora i u jednom trenutku njena kosa se pomakla, a ja sam pomislio da je živa“, ispričao je Tebut.

U dokumentarcu se posebno naglašava kako je Dajanin brat Čarls Spenser insistirao da on bude jedini koji će koračati iza njenog sanduka, dok su ostali smatrali da uz njega moraju da budu i njeni sinovi. Na kraju je tu vrlo neprijatnu situaciju prekinuo princ Filip koji svima jasno poručio: „Dečaci su izgubili mamu i poštujte to“

Posle toga dečaci su pristali da idu iza majčinog kovčega, zajedno sa ocem, dedom i stricem.

Pogledajte video:


(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …