Home / IZA KULISA / OVO MEDIJI PREĆUTKUJU: Satanistički ritual na ceremoniji otvaranja najdužeg i najskupljeg tunela na svetu u Švajcarskoj, gde su prisustvovale sve vođe EU! (JEZIV VIDEO)

OVO MEDIJI PREĆUTKUJU: Satanistički ritual na ceremoniji otvaranja najdužeg i najskupljeg tunela na svetu u Švajcarskoj, gde su prisustvovale sve vođe EU! (JEZIV VIDEO)

satanizamUz prisustvo najmoćnijih ljudi u Evropi otvoren je Gothard Bejs tunel u Švajcarskoj. Ceremonija otvaranja je bila, malo je reći, bizarna i čudna, ličila je na satanistički ritual.

Najskuplji i najduži tunel (57km) u svetu koji se provlači kroz švajcarske Alpe koštao je oko 11 milijardi evra. Gothard Bejs je, kako kažu, simbol ujedinjenja u kontekstu rastućeg nacionalizma, a za njegovo postojanje bilo je potrebno proteklih 17 godina rada.

Kako bi proslavili inauguraciju ovog tunela, elaborat ceremonije je predstavljen pred Evropskim velikodostojnicima, kao što je kancelarka Nemačke Angela Merkel, Fransoa Oland predsednik Francuske i italijanski premijer Mateo Renci.

Iako je većina očekivala standardnu predstavu povodom otvaranja tunela, gostima je bila priređena ceremonija vođenom od strane nemačkog reditelja Volker Hesea gde čovek prerušen u jarca izvodi svoj skeč, zatim homoseksualne primese, skrnavljenje religije, a postoji i nešto militarnog u prikazivanju radne snage „Novog svetskog poretka“.

Naime, prezentovan je oklutni ritual i filozofija simbolična tajnim društvima, gde je još jednom stavljen pečat Iluminata i oko piramide.

Pogledajte video:

(Pravda)

 

 

Check Also

SNIMAK KINESKOG ROVERA BUDI JEZU: NA TAMNOJ STRANI MESECA NLO BAZA?! (FOTO)

Ukoliko sve bude išlo po planu, svetska javnost uskoro bi trebalo da dobije povratnu informaciju …