Home / IZA KULISA / PROROČANSTVO BABA VANGE OD KOG STREPI SVET DESIĆE SE U 2018! ŠTA ĆE BITI SA SRBIJOM?

PROROČANSTVO BABA VANGE OD KOG STREPI SVET DESIĆE SE U 2018! ŠTA ĆE BITI SA SRBIJOM?

Slepa baba Vanga, čiji obožavaoci tvrde da je ona tačno predvidela napad 11. septembra na Njujork, uspon Islamske države, cunami u Indoneziji 2004, pa i Bregzit, rekla je da će se 2018. godine desiti dva događaja koja će promeniti svet.

Baba Vanga, žena iz Bugarske koja je umrla 1996. godine u 85. godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim „vizijama“ desiti smak sveta.  Zbog ovog baba Vanginog proročanstva ceo svet sa zebnjom iščekuje 20. januar!

Ovu godinu će obeležiti dva velika događaja – Kina će postati sledeća svetska supersila i nadmašiće SAD, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri.

Letelica „The Parker Solar Probe“ nazvana po astrofizičaru Judžinu Parkeru, trebalo bi da poleti u julu 2018. godine.

Ova robotska NASA-ina letelica treba da istražuje spoljašnju Sunčevu koronu. Iako letelica neće zaista sleteti na Veneru, ona će koristiti njenu silu gravitacije kako bi napravila više letova oko Sunca.

Baba Vanga je „predvidela“ da će ta misija otkriti novu formu energije, tvrde teoretičari zavera. Njeno drugo predviđanje zaista izgleda ostvarivo. Kina sve više ekonomski napreduje i lako bi mogla da preuzme tron od SAD.

Najpoznatiji proroci ikada predvideli su da će 2018. godina biti godina prirodnih katastrofa širom sveta, a da će Vezuv uzdrmati celu Italiju. Ove godine je postala najveći svetski uvoznik, a već je u samom vrhu ekonomskih i vojnih sila.

Pre dve godine je istraživačka grupa „The Conference Board“ procenila da će do 2018. godine kineski doprinos globalnom BDP-u preteći američki.

Za Srbiju nema nekih velikih preokreta, jer ništa od velikih svetskih promena neće, bar u prvom trenutku, značajno da utiče na Srbiju.

(Telegraf.rs)

Check Also

JEZIVO OTKRIĆE Prof. DIMITRIJEVIĆA: PROROČANSTVO SVETIH OTACA SE ISPUNJAVA- EUFRAT JE PRESUŠIO: EVO ŠTA TO ZNAČI! (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je pravoslavni …