Home / IZA KULISA / „RATNI DOKUMENT NASA“ KRIJE UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: PLANETA NIBIRU DOLAZI, U BLIZINI SUNCA PRIMEĆENA KOLONA NLO-a! (VIDEO)

„RATNI DOKUMENT NASA“ KRIJE UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: PLANETA NIBIRU DOLAZI, U BLIZINI SUNCA PRIMEĆENA KOLONA NLO-a! (VIDEO)

Planete Nibiru i Anunaki kreću se prema planeti Zemlji i mogle bi da izazovu pogubne efekte na njoj, upozorava portal Beforeitsnews.com.
apokalipsa- planeta 3

Portal navodi da je Zemlja veoma ranjiva zbog uticaja Planete Iks i drugih koje je okružuju u eliptičnoj orbiti. Taj uticaj izaziva probleme kao što su otvaranje rupa u zemlji, zemljotresi , čak i pomeranje tektonskih ploča i erupcije vulkana.

Navodno su zabeležena čudna zbivanja sa jezgrom Zemlje – magma se pomera pod elektro-magnetskim dejstvom i otuda povećana aktivnost vulkana.

Nibiru je u našem Sunčevom sistemu i kreće se retrogradno, što znači da izaziva pomeranje drugih planeta iz njihove ose i čitav haos. Nibiru se ne zadržava, svega nekoliko nedelja ili meseci, a zatim odlazi van našeg dometa. Uskoro će biti vidljiv, pa će se svi uveriti u njegovo postojanje.

„Ratni dokument NASA“ je jedan od dokumenata koji izazivaju najveću uznemirenost i najverovatnije je napisan baš zbog dolaska Nibirua. On se može smatrati jednom u nizu obimnih priprema za dolazak Anunakija i Nibiru. Njegov sadržaj je veoma uznemirujući.

Postoje naučni dokazi da se nešto dešava sa rotazijom jezgra Zemlje i naučnici veruju da je geomagnetska zamena polova već započela.

NASA je objavila da se magnetni Severni pol pomera prema Sibiru brzinom od 64 kilometra godišnje, što je neverovatna brzina u odnosu na onu za koju se veruje da se nekad dešavala.

NASA je takođe priznala da je otkrila velike pukotine u magnetosferi naše planeta, četiri puta šire od prečnika same Zemlje, a ustanovili su i da se heliosfera Sunca u poslednjih 10 godina smanjila za šokantnih 25 odsto.

NASA je objavila da njeni stručnjaci rade na nekoj vrsti solarnog štita, ali da su, otkad je taj rad počeo, u blizini Sunca primećeni brojni NLO. Najčešće se čuju upozorenja da se Nibiru bliži, što izaziva kataklizmu na Zemlji.

Prema drugoj alarmantnoj tvrdnji u tom dokumentu, postoje nastojanja, najverovatnije Anunakija (stanovnika Nibirua), da genetskim inženjeringom stvore novu ljudsku rasu koja će imati elemente robota, to jest kiborga.
Još jedno alarmantno pitanje jeste stav rase Anunaki – da li oni pokušavaju da spasu Nibiru ili da ga napuste u nadi da će na Zemlji naći nov dom.

To bi lako mogli da im omoguće Iluminati, koji su zainteresovani za eksploataciju zlata, kog, navodno, na Nibiruu ima u izobilju, navodi Beforeitsnews.com.

Video možete pogledati ovde:

(Kurir)

Check Also

TAJNI DOGOVOR ĐINĐIĆA I DEL PONTE: SUDBINA MILOŠEVIĆA BILA ZAPEČAĆENA GODINU DANA PRE HAPŠENJA!

Ako je verovati bivšoj tužiteljki Haškog tribunala, sudbina Slobodana Milošević zapečaćena je u Luganu skoro …