Home / IZA KULISA / ŠEŠELJ OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: SVI POLICIJSKI GENERALI SU DOBILI NOVAC DA SRUŠE MILOŠEVIĆA SAMO JEDAN NIJE IZDAO…

ŠEŠELJ OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: SVI POLICIJSKI GENERALI SU DOBILI NOVAC DA SRUŠE MILOŠEVIĆA SAMO JEDAN NIJE IZDAO…

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj tvrdi da su nekadašnjeg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića 5. oktobra 2000, odnosno neposredno pred pad s vlasti, izdali gotovo svi policijski generali, koji su od stranaca zauzvrat dobili milione dolara!

Kako kaže, detaljno o svemu tome je svojevremeno čuo u Hagu, i to od bivših čelnika Državne bezbednosti (DB) Jovice Stanišića i Franka Simatovića.

– Petog oktobra je pobedila američka obaveštajna služba. Ona je pobedila. I ona je instrumentalizovala mafiju, potkupila policijske generale… Imam sva neposredna saznanja o tome, preda mnom su to pričali Jovica Stanišić i Simatović. Franko je jednom prilikom u Hagu upozorio policijskog generala Vlastimira Đorđevića: „Nemoj da ja ovde pričam koliko si ti para dobio za 5. oktobar“ – otkrio je Šešelj na TV Hepi,i dodao:

– Svi policijski generali, osim Gorana Radosavljevića Gurija, bili su potkupljeni oktobra 2000. Dobili su milionske sume.

Takođe, Šešelj podseća da su od stranaca novac dobijali i ondašnji opozicioni političari, podsećajući da je Velimir Ilić o tome i javno govorio na televiziji. Novac se navodno uzimao u Budimpešti, i to bez potpisa.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …