Home / IZA KULISA / „SLOBA JE ŽIV, ZAKOPALI SU PRAZAN SANDUK“: ŠOKANTNE TVRDNJE KOLINDINOG SAVETNIKA! (VIDEO)

„SLOBA JE ŽIV, ZAKOPALI SU PRAZAN SANDUK“: ŠOKANTNE TVRDNJE KOLINDINOG SAVETNIKA! (VIDEO)

Bivši predsednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, tvrdi savetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet-Lošo.
Foto: Profimedia/AFP
Foto: Profimedia/AFP
Ovu šokantnu tvrdnju Domazet-Lošo, koji je kao član Veća za državnu sigurnost saradnik hrvatske predsednice, nedeljama iznosi širom Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore istorije.

– On i još nekoliko penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja, koja su blago rečeno, skandalozna i izazivaju mučninu. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ – rekao je Branko Ružić, potpredsednik SPS.

Međutim Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Sloba živ, pa je rekao da garantovano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu. Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006., tvrdi on, bio je prazan.

Na predavanjima se može čuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, a evo još nekih njegovih izjava koje prenosi Al Džazira.

“Dolazak migranata je kao da vamubrizgavaju drogu”

“BiH je hrvatska dedovina i hrvatsko kraljevstvo, jedino Hrvati imaju pravo na hrvatsko-bosansko kraljevstvo.”

“Evropa je jedina civilizacija koja je proterala svoga Boga, Isusa Krista. Odrekla ga se 1789., za vreme Francuske revolucije.

Svo zlo je krenulo tada. I zato joj se to događa. Evropa je okupirana od anglosaksonaca nakon Drugog svetskog rata i zato je u disbalansu.”

“Burke se ne javljaju kao odeća, već u svrhu asimetričnog rata. Burke se javljaju kao oružje. To nije pismo, to je oružje.”

“Sve je laž. Napad u Parizu nije se ni dogodio. Jeste li videli mrtve? Niste. Jeste li videli ijednog sahranjenog?

Nema nijednog pokopa, bilo da se radi o žrtvama, bilo da se radi o atentatorima, odnosno teroristima. Imate tek neke slike, recimo, jedna je žena na slici kao ranjena, još jedan čovek poluobučen.”

Inače, skandalozna predavanja imaju podršku hrvatske države, jer je reč o programu koje finansira tamošnje Ministarstvo odbrane, u saradnji sa Agencijom za razvoj i obrazovanje.

Kako pišu hrvatske “Novosti”, list srpske manjine u Hrvatskoj, lekcije penzionisanih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.

“Jedino u čemu se slažem s dotičnim hrvatskim admiralom je činjenica da će politička dostignuća koja je Milošević postigao ostati zauvek živa, a vrlo su živa i danas”, rekao je Branko Ružić.

Domazet je inače bio dosta politički aktivan zbog čega ga je i Stjepan Mesić, zajedno sa još 11 visokorangiranih članova vojske penzionisano 2000. godine.

Domazetu penzija nije lako pala, pa se odmah uključio u rad desnih političkih opcija, ali bez ikakvog uspeha među biračima. Stoga se okreće pisanju knjiga i nastupima po tribinama.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

NA DNU BAJKALSKOG JEZERA, NAJTARIJEG NA SVETU- RUSI PRONAŠLI VANZEMALJSKU BAZU! (VIDEO)

Sigurno ste čuli za veliko sibirsko Bajkalsko jezero. Ono je oduvek bilo misteriozno mesto na …