Home / IZA KULISA / ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG ŠPIJUNA I LEGIONARA, PETRUŠIĆA: TOŠE PROESKI JE UBIJEN! (VIDEO)

ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG ŠPIJUNA I LEGIONARA, PETRUŠIĆA: TOŠE PROESKI JE UBIJEN! (VIDEO)

petrusic- proeski
 – Brzina kojom se kretao džip, i njegova polovina koja je udarila u kamion, nije mogla a da ne povredi ozbiljno vozača i saputnika koji je sedeo iza – rekao je
Otkako je Toše Proeski tragično nastradao provlače se priče kako to istina u stvari potpuno drugačija.

Deset godina unazad pojavljuju se raznorazne teorije zavere, te spekulacije o tome da je prava istina o onome što se desilo te kobne noći prikrivena.
Poslednja koja je zatresla javnost u Makedoniji jeste priča Jugoslava Petrušića, koji je izneo svoje argumente o smrti Preoskog.

– Brzina kojom se kretao džip, i njegova polovina koja je udarila u kamion, nije mogla a da ne povredi ozbiljno vozača i saputnika koji je sedeo iza.

Ne postoji ni teoretska mogućnost da sila koja je delovala unutra prilikom udara te strane u kamion, pošto je džip robusno vozilo, ima veoma jake varove, veoma je snažno, prilikom razaranja i rasturanja tog dela, na drugom delu gde su se nalazili ovi ljudi, imali bi takve povrede, vidljive po telu, da bi morali da završe u bolnici.

Vazdušni jastuci su morali da budu otvoreni, povrede koje bi imali na telu bi morale da se leče ako ništa drugo bar jedno dve-tri nedelje da leže. Sila je tolika bila da oni nisu mogli da izađu nepovređeni.

Ne želim da se bavim time kako su to namestili, ali to je nemoguće – rekao je on i dodao:

– Radilo se o ubistvu. Koji su razlozi i motivi ja ne zalazim u to niti želim niti me to interesuje. Samo znam da ljudi koji pričaju o tome, pričaju kao šarlatani – objasnio je Petrušić.

Inače, Petrušić je srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac i pripadnik Francuske vojno-obaveštajne službe DRM, Francuske legije stranaca, jedan od glavnih organizatora kontraobaveštajnih operacija tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji, kao i učesnik tokom operacije u Srebrenici i jedan od optuženih za organizovanje i pripremu atentata na bivšeg predsjednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, piše “Avaz.ba”.

Podsetimo, Toše Proeski poginuo je u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, na autoputu u Hrvatskoj, dok je iz Skoplja putovao za Zagreb. Za volanom je bio njegov prijatelj i vozač Georgij Georgijevski, koji je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion.

Na zadnjem sedištu bila je Tošetova menadžerka Ljiljana Petrović. Toše je stradao na licu mesta, dok su ostali putnici u automobilu prošli sa lakšim povredama.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …