Home / IZA KULISA / ŠOKANTNE IZJAVE DEJANA LUČIĆA: Vučiću povuci ručnu, nemoj to da uradiš Srbima.. (VIDEO)

ŠOKANTNE IZJAVE DEJANA LUČIĆA: Vučiću povuci ručnu, nemoj to da uradiš Srbima.. (VIDEO)

Lučić je gostujući u intervjuu rekao da je Vučić harizmatičan, inteligentan i šarmantan ali da je “veliki lažov” i da ništa od onoga što tvrdi ne postoji, a da je Srbija gladna, siromašna i bez perspektive.

U jednom trenutku on se direktno obratio Vučiću.

– Zato se ja obraćam direktno Aleksandru Vučiću – rekao je on pokazujući prstom u kameru.

– Vučiću povuci ručnu, nemoj da priznaš Kosovo. Kad 80 posto Srba kažu zamrzni konflikt, onaj koji hoće da ide protiv 80 posto Srba ima neki problem u glavi. Nemoj to da radiš. Nemoj molim te to da radiš, zbog sebe, zbog Srbije. Dokaži da si ti pametan i zaista želiš da spasiš Srbiju – rekao je Lučić.

On je u emisiji savetovao da se Srbija poveže sa Izralom, a da Vučić direktno sa Netanjahuom radi na spašavanju zemlje.

Lučić je predložio da Srbija dogovori sa Izraelom, da u slulčaju rata sa Iranom, njihove žene i deca budu evakuisana u Srbiju, a da za uzvrat Izrael pomogne Srbiji da povrati Kosmet i reši pitanja Raške oblasti i Vojvodine.

– Bolje da dođe ovde 300.000 Izraelaca nego 300.000 Arapa. Ako 300.000 Izraelaca dođe ovde Srbija će biti Velika Srbija – rekao je Lučić.

Lučić u emisiji govori o tome kako Srbija treba da povrati Kosovo, pritiscima i planovima američke “duboke države” za Balkan, uticaju Jevreja na razne zemlje i kretanju njihovog kapitala po svetu.

Pogledajte video:

Check Also

NEOBORIV DOKAZ: KINA OBJAVILA SNIMAK VANZEMALJSKE BAZE NA MESECU (VIDEO)

Dr Majkl Sala je ukazao na to da na Mesecu postoji Vojno industrijski vanzemaljski kompleks …