Home / IZA KULISA / ŠOKANTNE IZJAVE DEJANA LUČIĆA: Vučiću povuci ručnu, nemoj to da uradiš Srbima.. (VIDEO)

ŠOKANTNE IZJAVE DEJANA LUČIĆA: Vučiću povuci ručnu, nemoj to da uradiš Srbima.. (VIDEO)

Lučić je gostujući u intervjuu rekao da je Vučić harizmatičan, inteligentan i šarmantan ali da je “veliki lažov” i da ništa od onoga što tvrdi ne postoji, a da je Srbija gladna, siromašna i bez perspektive.

U jednom trenutku on se direktno obratio Vučiću.

– Zato se ja obraćam direktno Aleksandru Vučiću – rekao je on pokazujući prstom u kameru.

– Vučiću povuci ručnu, nemoj da priznaš Kosovo. Kad 80 posto Srba kažu zamrzni konflikt, onaj koji hoće da ide protiv 80 posto Srba ima neki problem u glavi. Nemoj to da radiš. Nemoj molim te to da radiš, zbog sebe, zbog Srbije. Dokaži da si ti pametan i zaista želiš da spasiš Srbiju – rekao je Lučić.

On je u emisiji savetovao da se Srbija poveže sa Izralom, a da Vučić direktno sa Netanjahuom radi na spašavanju zemlje.

Lučić je predložio da Srbija dogovori sa Izraelom, da u slulčaju rata sa Iranom, njihove žene i deca budu evakuisana u Srbiju, a da za uzvrat Izrael pomogne Srbiji da povrati Kosmet i reši pitanja Raške oblasti i Vojvodine.

– Bolje da dođe ovde 300.000 Izraelaca nego 300.000 Arapa. Ako 300.000 Izraelaca dođe ovde Srbija će biti Velika Srbija – rekao je Lučić.

Lučić u emisiji govori o tome kako Srbija treba da povrati Kosovo, pritiscima i planovima američke “duboke države” za Balkan, uticaju Jevreja na razne zemlje i kretanju njihovog kapitala po svetu.

Pogledajte video:

Check Also

VASKRSAO PERA MITIĆ! DAVITELJ HARA KOŠUTNJAKOM!? Ako vidite drvo na putu ne izlazite iz kola već BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA!

Davitelj hara Beogradom. Ta vest se ovih dana prenosi društvenim mrežama, o tome se priča …