Home / IZA KULISA / ŠOKANTNO BIBLIJSKO PROROČANSTVO UPOZORAVA DA STIŽE UZNESENJE 23. SEPTEMBRA OVE GODINE

ŠOKANTNO BIBLIJSKO PROROČANSTVO UPOZORAVA DA STIŽE UZNESENJE 23. SEPTEMBRA OVE GODINE

Kraj sveta se bliži i nalazimo se u “krajnjim vremenima,“ kaže sve veći broj hrišćanskih teoretičara zavere koji veruju da kodovi u Bibliji i znakovi na nebesima znače da će uskoro uslediti uznesenje.

isus- planeta- katastrofa- kataklizma- kraj- armagedon- biblija

Video snimci na YouTube-u i evangelistički internet sajtovi ukazuju na astrološko sazvežđe 23. septembra koje se poklapa sa Oktrovenjem 12:1-2, što će signalizirati početak Uznesenja i drugi dolazak Hrista.

Pasus 12:1-2 kaže: “Na nebu se pojavio veliki znak: žena obučena suncem, sa mesecom pod nogama, i sa krunom od 12 zvezda na glavi. Bila je trudna i plakala je zbog porođajnih bolova i agonije rođenja.“

Teoretičari zavere tvrde da je ta žena Devica, a 23. septembra će Sunce i Mesec biti u Devici, kao i Jupiter, za koji se sada kaže da predstavlja Mesiju.

Ovo se dešava svakih 12 godina, ali oni tvrde da je zbog još jednog planetarnog poravnanja, koje predstavlja “Lav iz plemena Judina,“ ovo događaj bez presedana koji je predviđen u spisima.

 Pre nego što uđe u Devicu, Sunce će biti u Lavu, u isto vreme kada su i Merkur, Venera i Mars u Lavu.

Jedan od glavnih zastupnika ove teorije je hrišćanski teoretičar zavere Dejvid Mead, koji takođe predviđa da će se 23. septembra na nebu pojaviti mitološki planetarni sistem poznat kao Planeta X ili Nibiru.

On tvrdi da će on zatim proći Zemlju u oktobru, što će dovesti do početka Uznesenja sa velikim vulkanima i vulkanskim erupcijama zbog njegove gravitacione sile.

Rekao je: “Tokom ovog vremenskog perioda, 23. septembra 2017. godine, Mesec se pojavljuje pod nogama sazvežđa Device.“

“Sunce izgleda tačno kao da oblači Devicu… Jupiter je rođen 9. septembra 2017. godine.“

“12 zvezda tog datuma uključuje devet zvezda Lava, i tri planetarna poravnanja Merkura, Venere i Marsa – koji se kombinuju 12 zvezda na glavi Device.“

“Tako sazvežđda Device, Lava i Zmijonoše predstavljaju jedinstveni znak koji je tačno prikazan u 12. poglavlju Otkrovenja. To je naš vremenski marker.“

Međutim, ne drže se svi hrišćani ovog proročanstva, i imaju mnogo racionalnije shvatanje onoga što se tvrdi.

U članku pod nazivom “Hoće li se svet okončati 23. septembra?,“ Džonatan Sarfati je napisao da se ista planetarna slučajnost dogodila četiri puta u prošlom milenijumu, i samim tim nije tako retka kao što se kaže.

Rekao je: “Kao i obično sa nekom astrologijom (ili hrišćanskm adaptacijama nje), biraju se zvezde koje odgovaraju željenom zaključku.“

“Ne postoji ništa što ukazuje na to da je 23. septembar značajan datum za biblijsko proročanstvo, i hrišćani treba da budu oprezni po pitanju toga da ih ne uvuku u takve senzacionalističke tvrdnje.“

“Nećemo znati dan ili sat – tako da treba da budemo spremni u svako doba!“

Na našu sreću, NASA takođe kaže da je teorija Planete X prevara, i da takav sistem niti postoji niti će proći pored Zemlje. Naravno analitičari upozoravaju da NASA više nema nikakav kredibilitet jer je u proteklih 10 godina više dala lažnih informacija nego istinitih.

Samo o Marsu NASA je dala mnoštvo loših predviđanja i navodnih činjenica da bismo na kraju saznali da fotosi sa Marsa nisu ni pravljeni na marsu nego u Nevadi i da su naknadno bojeni u crveno iako to nije prirodno okruženje marsa. Nezaboravimo da je NASA stigla i do toga da sada tvrdi da na Marsu ima i vode što je decenijama negirala.

Webtribune.rs

Check Also

„NAJVEĆA CIVILIZACIJA ANTIKE NIJE BILA NI GRČKA NI RIMSKA, A CENTAR RIMSKOG CARSTVA NIJE BIO U RIMU, NEGO U SREMSKOJ MITROVICI!“

Završno predavanje u serijalu od čak 30 predavanja. Ono što nas u školama uče o …