Home / IZA KULISA / ŠOKANTNO UPOZORENJE FRANCUSKO-SRPSKOG AGENTA PROTIV SRBIJE SE VODI SPECIJALNI RAT A OVO JE CILJ (VIDEO)

ŠOKANTNO UPOZORENJE FRANCUSKO-SRPSKOG AGENTA PROTIV SRBIJE SE VODI SPECIJALNI RAT A OVO JE CILJ (VIDEO)

Nekadašnji obaveštajac Jugoslav Petrušić tvrdi da se protiv Srbije vodi specijalni rat kako bi se sprečilo jedinstvo naroda u odbrani Kosova i Metohije. On je gostujući na TV Hapi rekao da je i sam učestvovao u pojedinim operacijama specijalnog rata protiv pojedinih država i da može da prepozna kada se te tehnike koriste protiv Srbije.

On je u emisiji objasnio da je posledica takvog rata to što građani Srbije ne mogu da se ujedine, da prestanu sve razmerice, da čitavo društvo, milioni građana, izađu na ulicu i da pokažu jedinstvo u odbrani svoje južne srpske pokrajine.

Petrušić je rekao da moćnici koji žele nezavisnost Kosova znaju da Srbi mogu da budu poraženi samo kada su razjedinjeni i da aktivno rade na tome. On je rekao da će nakon Nemačke, koja sada ima zadatak da umesto Amerike pritiska Srbiju zbog KiM, sutra to nastaviti da radi Engleska.

Pogledajte video:

Check Also

„NAJVEĆA CIVILIZACIJA ANTIKE NIJE BILA NI GRČKA NI RIMSKA, A CENTAR RIMSKOG CARSTVA NIJE BIO U RIMU, NEGO U SREMSKOJ MITROVICI!“

Završno predavanje u serijalu od čak 30 predavanja. Ono što nas u školama uče o …