Home / IZA KULISA / SRPSKI POSLANIK SE NE POVLAČI: Neka premijerka kaže, KOJA JE KAZNA ZA IZDAJU I PROPAST SRBIJE KOJU PRIPREMAJU! (VIDEO)

SRPSKI POSLANIK SE NE POVLAČI: Neka premijerka kaže, KOJA JE KAZNA ZA IZDAJU I PROPAST SRBIJE KOJU PRIPREMAJU! (VIDEO)

Emisija je snimana svega nekoliko sati pošto je Nogo, upravo zbog njegove izjave o vešanju, bio priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala.

– Slobodno neka me hapse ako misle da sam počinio bilo kakvo krivično delo. Neću se pozivati na poslanički imunitet. Ali, kao pravnik, znam da nisam rekao ništa što se kosi sa zakonom.

Zapitajte se samo na šta će Srbija da liči ako ovde nasele milion gnevnih, ratobornih izbeglica iz Iraka, i to sve vojno sposobnih. Ko će biti u stanju da upravlja takvom državom?!

To bi bila čista izdaja, a ako im smeta moja izjava, evo neka kažu, šta bi bila odgovarajuća kazna za izdaju.

Nogo je u emisiji postavio i pitanje bezbednosne procene Ane Brnabić, pogotovo u svetlu njenih kontakata sa hrvatskom obaveštajnom službom koja vršlja po Srbiji, procenjujući da je Ana Brnabić i pristala na Dablinski sporazum upravo da bi se pomoglo Hrvatskoj, koja je na velikom udaru kao prva država EU u kojoj migranti sa Bliskog istoka bivaju registrovani.

Takođe, izneo je i zastrašujući podatak da se u Srbiji godišnje izvrši oko hiljadu samoubistava:

– To je tri puta više od svetskog proseka.

Poručio bih očajnim ljudima: Nemojte dizati ruku na sebe, mi smo Srbi, hajde da se borimo protiv ovakve vlasti i uopšte protiv sistema koji omogućava da nam ovakvi vladaju.

Nogo je pričao i o tome kako je u Narodnoj skupštini obelodanjivao čak i državne tajne koje su naugodne po vladajući režim, kako bi pokazao da nadležne službe uopšte ne reaguju pa da stoga niko neće pokrenuti nikakav postupak.

Govorilo se i Kosovu i Metohiji, pogotovo u svetlu toga što je još jedan narodni poslanik, Slaviša Ristić, zbog pisma Vladimiru Putinu pre samo nekoliko meseci prošao sličan medijski linč koji je protekle nedelje iskusio Nogo.

Emisija „RasPravda“, voditelja Miodraga Zarkovića, nastaje u saradnji portala „Pravda“ i kanala „Helmkast“.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …