Home / IZA KULISA / SVEDOČENJE MAJORA DŽORDŽA FILERA: GLEDAO SAM KAKO VANZEMALJCI LASEROM UNIŠTAVAJU AMERIČKI RATNI BROD (VIDEO)

SVEDOČENJE MAJORA DŽORDŽA FILERA: GLEDAO SAM KAKO VANZEMALJCI LASEROM UNIŠTAVAJU AMERIČKI RATNI BROD (VIDEO)

Iako javnost retko kad sazna za susrete vojnih letelica sa NLO-ima, takvi susreti su česti, posebno u vreme rata. Kao što se može i očekivati, takvi susreti ostaju stroga tajna.

Baš takvih, neobičnih i neobjašnjenih susreta je bilo i za vreme Drugog svetskog rata. Piloti obe strane su bili u prilici da sretnu letelice koje su se kretale na način na koji se ni jedan pilot ne bi usudio da upravlja letelicom.

Tokom hladnog rata bilo je više ovakvih susreta. O tome svedoči i iskustvo penzionisanog majora Džordža Filera. On je objasnio da je 1962. godine dobio poziv iz baze u Londonu, sa zahtevom da on i njegov tim presretnu NLO, koji je nadletao Oksford i Stounhendž. Akcija presretanja neidentifikovane letelice je dobila prioritet. Filer objašnjava da je letelica bila na visini od oko 300m. Bila je cilindričnog oblika, obasjana svetlom i neprekidno se udaljavala.

Ipak, prisustvo NLO-a nikada zvanično nije potvrđeno.

Moglo bi se reći da se najstrašniji susret s NLO-om dogodio 1968. godine kada su dva američka broda, koja su patrolirala između Severnog i Južnog Vijetnama, naišla na dve svetleće letelice. Sa ovih letelica je došao snop jake svetlosti, nakon čega je došlo do eksplozije koja je uništila jedan od brodova.

Kako major Filer objašnjava, vojska je zainteresovana za NLO-e zbog toga što su to tehnološki veoma napredne letelice. Ipak, susreti sa njima ostaju tajna, a zvanično objašnjenje uglavnom kaže da se radilo o neprijateljskim helikopterima ili tome slično.

Pogledajte video:

 

Webtribune.rs

Check Also

EGIPATSKA SFINGA NIJE STARA 4,500 GODINA NEGO 75.000 GODINA?!

Misterija oko starosti egiptaske Sfinge traje i dan danas….Ova misteriozna kamena građevina-Sfinga,  još uvek privlači …