Home / IZA KULISA / SVETSKI POZNATI FIZIČAR ZALEDIO SVET: URAGANI SU VEŠTAČKI I REZULTAT SU VLADINOG PROGRAMA ZA MODIFIKACIJU VREMENA- AKTIVIRALI SU IH LASEROM!

SVETSKI POZNATI FIZIČAR ZALEDIO SVET: URAGANI SU VEŠTAČKI I REZULTAT SU VLADINOG PROGRAMA ZA MODIFIKACIJU VREMENA- AKTIVIRALI SU IH LASEROM!

kaku- micio

Svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku je izneo šokantnu tvrdnju uživo na TV-u kada je prizao da je HAARP odgovoran za nedavni nalet uragana.

U intervjuu koji je emitovao CBS, dr Kaku je priznao da su nedavni “veštački“ uragani rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom su je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U intervjuu, Mičio Kaku govori o istoriji modifikacije vremena, pre nego što ga je ekpia CBS zaustavila.

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoko frekvenicije (HAARP) je kreiran početkom 1990-ih godina kao deo istraživačko programa za jonosferu koji su zajednički finansirani od strane američkog vazduhoplovstva, američke mornarice, Univerziteta Ferbanks na Aljasci, i agencije Ministarstva odbrane SAD odgovorne za razvoj novih tehnologija za vojsku SAD (DARPA).

Prema rečima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modifikuje vreme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane.

Anongroup.org izveštava: Jedan detalj u nizu akademskih radova i patenata o promeni vremena sa elektromagnetnom energijom i provodljivim česticama u stratosferi, istraživanje objavljeno u Proceeding of the National Academy of Sciences, kaže da “laserski zraci“ mogu kreirati plazma kanale u vazduhu, uzrokujući stvaranje leda.

Prema rečima profesora Vulfa Kaspariana:

“Pod uslovima tipičnog olujnog oblaka, u kom koegzistiraju led i super hladna voda, nije mogao biti otkriven nikakav direktan uticaj plazma kanala na procese stvaranja leda ili padavine.“

“Međutim, pod uslovima tipičnim za tanke oblake leda, plazma kanali su indukovali iznenađujuće snažan efekat na multiplikaciju leda.“

“U roku od nekoliko minuta, laserska akcija je dovela do jakog povećanja ukupne gustine ledenih čestica u komori i do faktora 100, iako je samo 10-9 frakcija volumena komore bilo izloženo plazma kanalima.“

“Novoformirane ledene čestice su brzo smanjile pritisak vodene pare na zasićenje leda, čime se povećala optička deblinja oblaka za do tri reda veličine.“

Za stvarno razumevanje geoinženjeringa, istraživači su identifikovali odbrambene kompanije Raytheon, BAE Systems, i korporacije kao što je General Electric, da se bave geoinženjeringom. Prema rečima Pitera A. Kirbija, Masačusets je istorijski bio centar geoinženjering istraživanja.

Sa anomalnim uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju severozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

Ono što nezavisni analitičari primećuju je da niko u svetu ne sme da upre prst i kaže ko je odgovoran za ovu katasrofu koja se odigrava širom sveta.

Ko je taj što vrši ove jezive eksperimente i šta je cilj svega ovog?

Webtribune.rs

Check Also

JEZIVO OTKRIĆE Prof. DIMITRIJEVIĆA: PROROČANSTVO SVETIH OTACA SE ISPUNJAVA- EUFRAT JE PRESUŠIO: EVO ŠTA TO ZNAČI! (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je pravoslavni …