Home / IZA KULISA / TESLA ZNAO ZA TAJNU LETEĆIH TANJIRA I VANZEMALJSKE TEHNOLOGIJE JOŠ 1911. GODINE

TESLA ZNAO ZA TAJNU LETEĆIH TANJIRA I VANZEMALJSKE TEHNOLOGIJE JOŠ 1911. GODINE

Naš čuveni naučnik svoju genijalnost dugovao je drevnim civilizacijama. Susreti sa hinduističkim “svecem” Vivekanandom izoštrili intuiciju našeg genija. Tesline mašine imale antigravitacione karakteristike.

nikola- tesla

Kada je 2014. američki Kongres uklonio oznake tajnosti sa dokumenata FBI starih više od 100 godina, istraživači su se dokopali Patenta letećih mašina Nikole Tesle iz 1911. godine.

Ove letelice, prema idejama srpskog naučnika, imale su neinercijalne i antigravitacione karakteristike identične onima na koje ukazuju istraživači fenomena NLO. Predviđene su da lebde, ali i da neverovatno ubrzavaju.

U novinarskom traganju za vezom između Tesle i tehnologija kojima ljudska vrsta još nije ovladala, koje je usledilo posle 2014, došlo se do intervjua koji je naš naučnik dao 15. oktobra 1911. “Njujork herald tribjunu”:

– Moja mašina za letenje neće imati ni krila, ni propelere. Možete je videti na zemlji i da nikada ne pogodite da je to letelica. Biće u stanju da se kreće po volji kroz vazduh u svim pravcima savršeno bezbedno.

Priča o Teslinim letećim mašinama, međutim, otišla je i drugim tokom i došla je do vedskih spisa starih više od 30.000 godina. U Vedama se govori o više vrsta letećih mašina koje rade na istim principima.

Tesla se sa hinduizmom susreo 1893. godine. Izronile su fotografije našeg naučnika sa Svami Vivekanandom, hindu prosvetiteljem i reformatorom, koji je u Čikago došao iz Bengala na Svetski parlament religija, a ostao je tri godine.

Hindu svetac zapadnoj civilizaciji doneo je jogu, meditaciju, oformio je nekoliko centara u SAD i bio je prva spona dve civilizacije. Na njegovim predavanjima o drevnim znanjima nekadašnjih civilizacija i hindu poimanju prirodnih zakona Tesla je bio redovan gost.

Kada se Indijac vratio sa Zapada u prtljagu je nosio samo zajedničku fotografiju sa Nikolom Teslom, koja i danas stoji u njegovom hramu.

– Uprkos brojnim analogijama između Teslinih principa i vedske nauke i nesumnjivom uticaju hinduističkih učenja na njega, sasvim je nesumnjivo da je on došao do svojih spoznaja samostalno.

Susreti sa Vivekanandom verovatno su samo inicirali njegovu maštu, izoštrili intuiciju i usmerili ga na istu adresu Morfogentskog polja – objašnjava inženjer Goran Marjanović, istraživač i sledbenik Teslinog dela u Srbiji.

On dodaje da je srpski naučnik bio upoznat sa terminologijom i osnovnim postavkama vedske filozofije. O tome, kaže Marjanović, svedoči i njegova prepiska sa hindu učiteljem tokom 1895.

U njoj Tesla i Vivekananda raspravljaju o Teslinoj ideji da matematički demonstrira mogućnost da se sila i materija mogu svesti na potencijalnu energiju. Istina je i da je Vivekananda boravio u Teslinoj laboratoriji u Njujorku…

NAŠ sagovornik objašnjava da se u čudesnoj Sankiji, vedskom spisu starom oko 12.000 godina, nalaze opisani strukturni mehanizmi prirode koju nauka tek proverava ili naslućuje.

Sankija svedoči da su ranije civilizacije znale za vrednosti mase svemira, njegov prečnik, Plankove konstante za brzinu svetlosti… U vedskim spisima crne rupe u svemiru opisane su baš kako ih danas tumači nauka.

Ukratko, Sankija je jedinstvena teorija polja zasnovana na večnom harmoničnom oscilatornom stanju prostora koji nas okružuje. Rezonanca u kojoj živimo je izračunljiva po numeričkim aksiomima, a do istog “računa” došao je i Tesla.

– Sve svoje dileme i nedoumice rešio sam u Kolorado Springsu – podseća Marjanović na reči Nikole Tesle. Njegove mašine i sva Teslina nova fizika koja je nastajala od 1890. do 1943. ukazuje da je genije apsolutno dobro znao kako funkcioniše kosmos, Sunčev sistem, biljni i životinjski svet.

Kada su u pitanju letelice Nikole Tesle, inženjer Marjanović se vraća na zapise iz Sankije. Tvrdi da su u vedskim spisima opisani procesi “sticanja mase objekata čija se struktura menja od nemanifestovanih i nedetektibilnih do materijalnih struktura” i pod kojim uslovima se to događa. Tajna je u kosmičkim zakonima rezonance.

Nikola Tesla sa Svami Vivekanandom, hindu prosvetiteljem i reformatorom, u Čikagu, 1893. godine

Sam Tesla razvijao je i patentirao više vrsta letećih mašina i to u godinama kada su prvi avioni leteli jedva nekoliko stotina metara – priča inžinjer.

– Poznata su i u američkoj štampi ilustrovana njegova rešenja letelica koje se napajaju preko energetskih tornjeva kakav je bio u Vonderklifu, a koji su prema nacrtima našeg inženjera trebalo da budu razmešteni od Amerike preko Rusije i Amsterdama do Latinske Amerike.

Slične tornjeve Tesla je planirao da postavlja i po brodovima na okeanu. U kasnijoj fazi, tornjevi mu za let nisu bili potrebni jer je predviđao da se letelice napajaju energijom iz jonosfere. Letelice koje bi koristile antigravitaciju poslednje su rešenje genija…

INVAZIJA NLO ZBOG NAŠEG GENIJA?!

Teslu je američki novinar Frenk Edvards u delu “Leteći tanjiri – ozbiljan biznis” (1966) optužio da je “vanzemaljcima javio da na Zemlji postoje razumna bića”.

Edvards kaže da su se 11 godina posle Teslinih eksperimenata u Kolorado Springsu leteći tanjiri pojavili u jatima, u toliko velikom broju kao nikada do tada.

U ovoj knjizi ugledni novinar piše o tome kako je srpski naučnik prvi i jedini čovek u istoriji koji je, nakratko, poremetio elektrostatičku ravnotežu Zemlje što je bilo dovoljno da na sve strane kosmosa, brzinom svetlosti, pojure elektromagnetni talasi.

Prema Edvardsu, vanzemaljci su zato ponovo krenuli da “stražare” nad planetom zbog našeg naučnika i ne isključuje da su stupili sa njim u kontakt.

ANKIJA

Inženjer Marjanović kaže da skoro tri godine proučava stranice vedskog spisa Sankija i da ne može da se načudi saglasnosti drevnih aksiomatskih principa i kosmogonije kakvu je razvio naš naučnik.

– Na Kolarcu na jesen održaću predavanje na ovu temu. Tesla, najveći intuitivni genije u istoriji čovečanstva, za svog života uspeo je da stigne do spoznaja koje su ranije civilizacije sakupljale možda i milion godina – kaže Marjanović.

(Novosti.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …