Home / IZA KULISA / TAJNA SLUŽBA RUSIJE TVRDI: Napad u Parizu na petak 13. je masonski ritual koji prethodi Trećem svetskom ratu!

TAJNA SLUŽBA RUSIJE TVRDI: Napad u Parizu na petak 13. je masonski ritual koji prethodi Trećem svetskom ratu!

Novi izveštaj ruskog ministarstva odbrane navodi da se napadi u Parizu na petak 13. mogu povezati sa „ritualnim masakrom“ koji masoni sprovode kao uvod u Treći svetski rat.

masoni

U izveštaju se navodi su CIA, DGSE (francuska obaveštajna služba), MI6, Mosad i Vatikan učestvovali u unapred osmišljenom planu za sprovođenje „terorističkog“ napada u Parizu pod lažnom zastavom.

Zaveru je otkrio Glavni obaveštajni direktorat (GRU) Rusije 27. oktobra nakon tajnog sastanka u Vašingtonu kom su prisustvovali direktor CIA-e, Džon Brenan, i direktor DGSE, Bernard Bažolet, izveštava “whatdoesitmean.com”

Izveštaj dalje navodi da je zvanična svrha ovog sastanka vrhovnih obaveštajaca Zapada bila javna diskusija o budućnosti Bliskog istoka.

Međutim, skriveni razlog je otkriven kada su se oni nakon konferencije sastali u domu američkog potpredsednika, Džozefa Bajdena, koji je vrhovni rimokatolički jezuit u Americi. Sastanak je vodio Džon Brenan, koji je obaveštajni analitičar obučen od strane jezuita.

Odmah nakon ovog sastanka, GRU je upozorio rusko ministarstvo odbrane da bi jezuiti-masoni mogli da napadnu Rusku federaciju 13. novembra pošto ove tajne organizacije uvek planiraju napade pod lažnom zastavom na njima važne i „mistične“ datume.

Važno je napomenuti da Ruska federacija izdvaja znatan deo resursa za „ezoteričke/satanske/religijske“ informacije zbog iskustva u Drugom svetskom ratu u borbi protiv nemačkog nacističkog carstva, kada se nisu borili samo protiv vojske, već i protiv „nepoznatih/nevidljivih“ sila.

masoni

I baš tako kako je GRU i upozorio, Zapad je iskoristio 13. novembar (koji uključuje magične masonske brojeve 11 i 13) za pokretanje „ritualnog masakra“ u kom je stradalo najmanje 128 ljudi, a ranjeno 180 od kojih je bar 99 u kritičnom stanju.

U izveštaju se navodi da je petak 13. za masone značajan po tome što je upravo na petak 13. u oktobru 1307. godine došlo do zabrane njihove tajne organizacije i hapšenja njihovih članova, a zatim je ponovo na petak 13. u martu 1314. godine spaljen vrhovni vođa organizacije, Žak de Molej, ispred katedrale Notr Dam.

Važno je napomenuti da je GRU upozoravao 2013. godine da će se masoni osvetiti zbog toga što je papa Franja izabran za rimokatoličkog papu (i postao prvi jezuit koji je postavljen za papu u istoriji crkve) 13. marta 2013, iako se jezuiti zakletvom obavezuju da neće težiti višem položaju u rimokatoličkoj crkvi zbog povezanosti sa masonima.

Vezu između jezuita i masona je prvi dokumentovao Kongres SAD 1913. godine, kada je utvrđeno da su zakletve ovih dveju tajnih organizacija skoro identične kada je u pitanju njihovo zaklinjanje na borbu protiv svih vlasti ili nacija.

Pored faktora osvete, izveštaj navodi da je masakr u Parizu poslužio i kao odskočna daska za konačni cilj jezuita i masona – Treći svetski rat.

Oni se nadaju da će to postići tako što će Francuska da proglasi masakr kao ratni čin i da će se pozvati na Član 5 sporazuma Severnoatlantske organizacije (NATO).

Član 5 NATO sporazuma navodi da odgovor na napad na neku članicu NATO-a može da uključuje oružane snage, mada ne mora. NATO obećava da će odgovoriti na napad na neku od njegovih članica ako smatra da je to neophodno za uspostavljanje bezbednosti. Taj odgovor na napad može biti sve od nuklearnog rata do jačeg diplomatskog protesta.

Jedini put kada je Član 5 NATO sporazuma iskorišćen u istoriji jeste kada je došlo do napada na SAD 11. septembra 2001. godine.

500

Pošto je francuski predsednik Fransoa Oland zvanično rekao da je masakr u Parizu „ratni čin“ počinjen od strane Islamske države, analitičari ruskog ministarstva odbrane tvrde u izveštaju da su se Francuzi zakleli na „nemilosrdan odgovor“, što može značiti da će doći i do sukoba sa Ruskom federacijom.

Iako je ministarstvo spoljnih poslova upozorilo da ne treba žuriti sa zaključcima kada su u pitanju motivi i ciljevi koje su teroristi imali u Parizu, izveštaj napominje da je zapadna propaganda pojačana do maksimuma kako bi se svi Zapadnjaci uvukli u rat.

Pošto Ruska federacija od 30. septembra bombarduje Islamsku državu i njene terorističke saveznike, glavni strah jezuita i masona je da će se razotkriti da oni podržavaju ove varvare obezbeđujući im oružje i resurse i da će svi saznati ko su pravi monstrumi u čitavoj priči, navodi se u izveštaju.

Možemo samo da se nadamo da će svi saznati istinu o masakru pre nego što dođe do Trećeg svetskog rata.

(Webtribune.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …