Home / U FOKUSU / MRTVA USTA NE GOVORE- NEŠTO KRUPNO STOJI IZA OVOGA: Pobijeni svi organizatori masakra u Parizu?!

MRTVA USTA NE GOVORE- NEŠTO KRUPNO STOJI IZA OVOGA: Pobijeni svi organizatori masakra u Parizu?!

specijalci- vojnici- komandosi

Francuske vlasti su saopštile da osumnjičeni za organizovanje terorističkih napada u Parizu, belgijski džihadisti Abdelhamid Abaud i begunac Salah Abdeslam, nisu uhapšeni u policijskoj operaciji u predgrađu francuske prestonice, dodajući da postoji mogućnost da su među ubijenima.

Antiteroristička policijska operacija započeta je rano jutros u Sen-Deniju, a završena je nakon što je uhapšeno osam osoba u istrazi o napadima u Parizu, a najmanje dve osobe su poginule u toj operaciji, uključujući ženu koja se raznela bombom.

Francuski tužilac Fransoa Molen izjavio je da osumnjičeni za terorističke apade nisu među uhapšenima u današnjoj antiterorističkoj operaciji.

Molen nije isključio mogučnost da su osumnjičeni Abdelhamid Abaud i Salah Abdeslam ubijeni u policijskoj operaciji, dodajući da vlasti još nisu utvrdile identitet ubijenih u pariskom predgrađu Sen-Deni.

On je kazao da su najmanje dve osobe stradale u antiterorističkoj operaciji, ali da nije u „poziciji da kaže precizan i konačan broj osoba koje su poginule“.

Francuski tužilac je dodao da je policija ispalila 5.000 metaka pošto je otvorila vatru na skrovište napadača.

U nekoliko napada u Parizu u petak ubijeno je 129 ljudi, a više od 350 je povređeno.

(Beta)

Check Also

BRITANIJA ULAZI U RAT!? Britanski ministar najavio napad na Siriju kao na Irak…

Velika Britanija razmotriće plan da sa SAD zajedno učestvuje u vojnim udarima protiv snaga sirijske …