Home / U FOKUSU / MRTVA USTA NE GOVORE- NEŠTO KRUPNO STOJI IZA OVOGA: Pobijeni svi organizatori masakra u Parizu?!

MRTVA USTA NE GOVORE- NEŠTO KRUPNO STOJI IZA OVOGA: Pobijeni svi organizatori masakra u Parizu?!

specijalci- vojnici- komandosi

Francuske vlasti su saopštile da osumnjičeni za organizovanje terorističkih napada u Parizu, belgijski džihadisti Abdelhamid Abaud i begunac Salah Abdeslam, nisu uhapšeni u policijskoj operaciji u predgrađu francuske prestonice, dodajući da postoji mogućnost da su među ubijenima.

Antiteroristička policijska operacija započeta je rano jutros u Sen-Deniju, a završena je nakon što je uhapšeno osam osoba u istrazi o napadima u Parizu, a najmanje dve osobe su poginule u toj operaciji, uključujući ženu koja se raznela bombom.

Francuski tužilac Fransoa Molen izjavio je da osumnjičeni za terorističke apade nisu među uhapšenima u današnjoj antiterorističkoj operaciji.

Molen nije isključio mogučnost da su osumnjičeni Abdelhamid Abaud i Salah Abdeslam ubijeni u policijskoj operaciji, dodajući da vlasti još nisu utvrdile identitet ubijenih u pariskom predgrađu Sen-Deni.

On je kazao da su najmanje dve osobe stradale u antiterorističkoj operaciji, ali da nije u „poziciji da kaže precizan i konačan broj osoba koje su poginule“.

Francuski tužilac je dodao da je policija ispalila 5.000 metaka pošto je otvorila vatru na skrovište napadača.

U nekoliko napada u Parizu u petak ubijeno je 129 ljudi, a više od 350 je povređeno.

(Beta)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …