Home / IZA KULISA / TAJNI DNEVNICI PRINCEZE DAJANE 2 „Bacila sam se niz stepenice u ČETVRTOM MESECU TRUDNOĆE, Čarls je rekao…“

TAJNI DNEVNICI PRINCEZE DAJANE 2 „Bacila sam se niz stepenice u ČETVRTOM MESECU TRUDNOĆE, Čarls je rekao…“

Početkom devedesetih godina detalji brak princeze Dajane i princa Čarlsa nisu bili poznati javnosti. Spolja je delovalo da je sve u redu, ali njihov brak bio je pravi pakao. Detalje Dajana je otkrila piscu Endruu Mortonu, tako što je snimala svoje misli na audio-kaseti.

diana- princeza

Ti snimci danas otkrivaju da je Dajana uradila sebi nešto strašno dok je i u stomaku nosila sina.

– Kada sam bila u četvrtom mesecu trudnoće bacila sam se niz stepenice, pokušavajući da privučem pažnju svog muža, da me sasluša.

Rekla sam Čarlsu da sam očajna i plakala sam. Rekao mi je da plačem bez razloga. „Ne želim da slušam. Uvek mi ovo radiš. Idem na jahanje sada“, rekao mi je. Tada sam se bacila niz stepenice. Kraljica je izašla. Bila je apsolutno prestravljena, tresla se. Znala sam da neću izgubiti bebu (mislila sam da sam je već izgubila) iako sam imala modrice oko stomaka – rekla je Dajana.

– Definitivno joj je rekao za moju bulimiju, a ona je svima rekla da je to razlog zbog kog je naš brak pukao, zbog Dajaninog problema sa ishranom, mora da je Čarlsu bilo jako teško.

Princ Filip takođe je imao razumevanja za svog sina. Tokom jedne od burnih svađa, Čarls je rekao Dajani da se sa ocem dogovrio da ukoliko brak ne funkcioniše nakon pet godina, može da se vrati svojim momačkim navikama.

-Na „Ekspu“ 1996. godine prvi put sam se onesvestila. Nikada pre toga se nisam onesvestila. Nisam ništa jela danima. Sećam se da sam hodala satim okolo i da sam se osećala zaista jezivo. Nisam smela nikome da kažem da se tako osećam.

Stavila sama ruku na rame svog muža i rekla sam mu „Dragi, mislim da ću da nestanem“ i pala sam pored njega.

Dajanu je u sobu uvelo osoblje iz pratnje. Rekacija njenog supruga nije bila nimalo primerana. Rekao joj je da je „mogla tiho da se onesvesti negde iz vrata“ i da ga je obrukala. Kako je rekla situacija je bila jako neprijatna, ali njen argument da nije znala kada će se onesvestiti nije bio uvažen, a Čarls se okrenuo i otišao na izložbu.

Iako je bila slaba i svi su joj govorili da mora da spava, Čarls je naredio Dajani da mora da izađe te večeri, inače će ljudi da pomisle da nešto ozbiljno nije u redu sa njom. U povrtaku kući u Englesku, Dajana se sve vreme izvinjavala.

„Nije reagovao na moju krv“

Na snimcima, Dajana je ispričala i koliko je težka život u palati u kojoj se praktično svako bori za svoju poziciju gledajući kako da pregazi nekog drugog, ali i trenutka kada je shvatila da praktično njen muž truje njihovu decu protiv nje.

– Bili smo na bazenu. Vilijam se okrenuo i rekao mi „Ti si najsebičnija žena na svetu. Samo misliš na sebe“. Bila sam zapanjena. Imao je tri godine. Kada sma ga pitala od koga je to čuo, rekao mi je da „tata to često kaže“ – ispričala je Dajana.

Dugo niko iz njene porodice nije znao šta se dešava. Dajanina sestra Džejn došla joj je u posetu nakon pet godina braka. Njena sestra primetila je neke čudne ožiljke na njoj.

– Noć pre toga, došla sam da razgovaram sa Čarslom. Nije hteo da me sluša. Uzela sam mali nož sa stola i izgrebala sebe po grudima i butinama. Bilo je mnogo krvi, ali on uopšte nije reagovao.

(Agencije)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …