Home / IZA KULISA / TEORIJA ZAVERE ŠIRI SE PLANETOM POPUT VIRUSA: KAKVE VEZE IMA POŽAR U LONDONSKOM TORNJU SA TERORISTIČKIM NAPADOM 11. SEPTEMBRA?

TEORIJA ZAVERE ŠIRI SE PLANETOM POPUT VIRUSA: KAKVE VEZE IMA POŽAR U LONDONSKOM TORNJU SA TERORISTIČKIM NAPADOM 11. SEPTEMBRA?

pozar-zgrada

Stravičan požar u londonskom Grenfel tornju usmrtio je više desetina ljudi, ali je i zagolicao maštu javnosti zbog jednog jezivog detalja.

Naime, toranj je goreo više od 24 sata, prilikom čega je poginulo na desetine ljudi, dok ih je više povređeno, međutim, kada se vatra ugasila, toranj se nije srušio, već je ostao da stoji kao i pre požara.

Ovaj detalj sam po sebi i nije preterano interesantan, osim kad se u obzir uzme jedan sličan toranj, koji je takođe goreo, ali se na kraju ipak srušio.

Reč je o naravno o tornju 7, Svetskog trgovinskog centra u Njujorku, koji se srušio praktično do temelja, kada je 11. septembra izveden teroristički napad.

Toranj 7 WTC-a se srušio, prema službenom izveštaju Nacionalnog instituta za tehnologiju (NIST) „zbog brojnih unutrašnjih vatri koje su oštetile potporne stubove“.

Ovakvo objašnjenje dobar deo javnosti u SAD nikada nije prihvatio kao validno, pogotovo kada se čitava situacija uporedi sa onom u Londonu, gde je toranj izgoreo, ali se nije srušio.

Pogledajte video:


(Agencije)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …