Home / IZA KULISA / U LONDONU MASONI JAVNO PROSLAVILI 300 GODINA GLOBALNE VLADAVINE I KONTROLE ČOVEČANSTVA (VIDEO)

U LONDONU MASONI JAVNO PROSLAVILI 300 GODINA GLOBALNE VLADAVINE I KONTROLE ČOVEČANSTVA (VIDEO)

Slobodni masoni na visokom nivou su snimljeni kako se hvale o svom moćnom uticaju u svim sferama globalnog društva, proslavljajući Rojal Ritual, godišnji masonski događaj, u ekstremno simboličnom okruženju Rojal Albert dvorane u Londonu.

31.marta 2017. godine, slobodni masoni su proslavili 300. godišnjicu njihovog uticaja na društvo na događaju kom je predsedavao Veliki gospodar Ujedinjene velike lige Engleske: princ Edvard, vojvoda od Kenta – unuk kralja Džordža V i kraljice Marije, i rođak kraljice Elizabete II.

Uz prisustvo više hiljada slobodnih masona iz celog sveta – uključujući 136 Velika gospodara – ceremonija je sadržala “skečeve“ hvaljenja o uticaju Masonstva na savremeno društvo, uključujući i njegovu važnu ulogu u stvaranju SAD.

U nekoliko tačaka na ceremoniji, slobodni masoni su pominjali da je Svevideće oko, poznato i kao Masonsko oko proviđenja, istaknuto na američkim novčanicama.

Naravno, sve ovo se dešavalo na vrlo simboličnom podu sa šablonom šahovnice, pod gigantskim kompasom i Svevidećim okom. Pogledajte video.

Viligant Citizen izveštava o toku predstave: Nakon pevanja “Bože, čuvaj kraljicu,“ Bendžamin Frenklin i Džordž Vašington (dva istaknuta slobodna masona) su izašli da objasne kako je Amerika osnovana na masonskim principima.

– Držim da je očigledno, brate Frenklin, svi muškarci su stvoreni jednaki.

– Zaista, brate Vašington, svi slobodni masoni se sastaju kao jednaki, jer imamo priliku da stvorimo naciju u samoj suštini masonskog morala. To bi bilo fantastično simbolično, zar ne?

– Sledeće ćes poželeti da staviš svevideće oko na naše novčanice.

Oni nastavljaju dalje sa hvaljenjem o masonskoj simbolici u Vašingtonu.

– Planovi za naš novi glavni grad već imaju vrlo masonski osoćaj za njih.

Zatim govore o velikom broju masonskih predsednika, o tome kako će “slobodno masonstvo biti usađeno u američku kulturu“ i kako je Kip slobode gigantski masonski poklon od fransuskih slobodnih masona. Oni takođe dodaju: “Ne zaboravite na muzičare.“ Jer, postoji mnogo muzičara koji su slobodni masoni.

Kao što se videlo u bezbroj članaka, muzički posao je duboko ukorenjen u okultne principe (iako su mnogi ljudi u ovoj industriji deo “mračnijih“ okultnih poredaka).

Ceremonija se završava uvođenjem masonskog kandidata od strane princa Edvarda.

Iako ovaj kraljevski ritual nije sadržao apsolutno ništa tajno ili okultno (to je javni događaj), on ipak iznosi razne otvorene činjenice koje se često odbacuju kao “teorija zavere.“

Simbolizam na sceni (koja podseća na izvođenje MTV muzičkih nagrada) je jasan podsednik da su masovni mediji ispunjeni njihovim simbolima, počevši od svevidećeg oka. Kao što je dokumentovano u proteklih 10 godina, ovi simboli su sada sveprisutni, što ukazuje na potpunu kontrolu elite nad popularnom kulturom.

Webtribune.rs

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …