Home / IZA KULISA / „U SVOJ SVOJOJ TRAGEDIJI SRBI SU 90-tih IPAK POKVARILI PLANOVE ZAPADA, I SPASILI RUSE I KINEZE OD UNIŠTENJA! EVO ŠTA SE DOGODILO..“ (VIDEO)

„U SVOJ SVOJOJ TRAGEDIJI SRBI SU 90-tih IPAK POKVARILI PLANOVE ZAPADA, I SPASILI RUSE I KINEZE OD UNIŠTENJA! EVO ŠTA SE DOGODILO..“ (VIDEO)

Gost na Narodnoj televiziji bio je prof. dr. Svetozar Radišić, bivši portparol Vojske Jugoslavije, koji je govorio o specijalnom ratu protiv Srbije.

Radišić je rekao da se oblici specijalnog rata vode u svim sverama društva, preko religije, sporta i kulture. On smatra da i način suđenja na Svetskom prvenstvu ili izaostavljanje himni nekih država predstavljaju metode specijalnog rata.

Radišić je obasnio da se specijalni rat vodi i u ekonomiji, ali da se on posebnu izražen u informacionim oblastima, posebno naglažavajući mrežni rat koji se vodi na internetu. On je i botove na društvenim mrežama ili portalima takođe podveo kao deo mrežnog rata.

Podsećamo da se u Srbiji može kupiti i knjiga Mrežni ratu, ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina, koji govori o metodima mrežnog rata Zapada protiv Rusije, Srbije i drugih zemalja.

Radišić je rekao da Zapad nije ispunio svoje planove jer je već trebalo da pređu preko Srbije i da jače opkolje Rusiju, ali da im to nije uspelo zbog naroda poput srpskog koji drugčije reaguje na specijalne napade.

– 1999. Zapad nije uspeo do kraja da okupira Srbiju, nije uspeo do kraja da pridobije Srbije za svoju stvar. Za džabe sve te operacije neokortikalnog rata, za džaba čak i operacije satanizacije i demonzacije, ipak i dalje nije osvojen ovaj prostor – rekao je Radišić.

On je rekao da EU nije jednako moćna kao 2000. godine kada je DOS došao na vlast, a oslabile su i SAD. To usporavanje planova Zapada od strane Srbije ali i nekih drugih naroda, po Radišiću, je dalo vremena Rusima i Kinezima da ojačaju i promene odnose u snaga u svetu.

Autor i voditelj emisije “Naš aero put” je Velibor Vukašinović.

Pogledajte celu emisiju:

Check Also

PILOT JAVIO DA JE IZNAD NJEGA NLO I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG

Uslovi su bili savršeni za letenje, ali u samo nekoliko minuta pilot je nestao! Lebdi …