Home / IZA KULISA / VAŽNO OBAVEŠTENJE!! PO NOVOM ZAKONU O TRANSPLATACIJI, VADIĆE NAM ORGANE I NA SILU!

VAŽNO OBAVEŠTENJE!! PO NOVOM ZAKONU O TRANSPLATACIJI, VADIĆE NAM ORGANE I NA SILU!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar predložio je, a Vlada Srbije usvojila tekst Zakona o transplataciji, po kojem su svi državljani Republike Srbije donori organa!

lekari-doktori-hirurzi-organi-operacija

Premijer Aleksandar Vučić smatra da je Srbiji potreban novi zakon koji će unaprediti program transplantacije organa.

Vučić je u razgovoru sa pacijentima koji su na listi čekanja za transplantaciju organa i kroz kampanju „Najvažniji poziv u životu“ podižu svest o značaju donorstva, najavio i ličnu podršku novom zakonu jer to što Srbija ima samo “tri donora na milion stanovnika“ – govori da dosadašnje mere nisu dale željene rezultate.

Dakle, po novom zakonu građani koji ne žele da budu donori moraće da o tome daju izjavu u opštini, ili sudu, na adekvatnom formularu, a podatke će evidentirati i čuvati Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Po ranijem zakonu porodice onih koji su za života zaveštali organe, mogli su nakon njene smrti da odbiju da potpišu saglasnost da se uzmu organi, a lekar je to morao da prihvati.

– Tako se ionako minoran broj od 130.000 ljudi s donorskom karticom na kraju svede na 30.000, a Srbija bi trebalo da ima više od dva miliona stanovnika koji su spremni da budu donori – poručio je Aleksandar Vučić, zaboravljajući da je ranije rekao da ih ima samo 21.

Ustavno pravo građanina na život i telo, bez njegove saglasnosti, poništio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, čovek koga optužuju za najstrašnije zločine u zdravstvu.

Kao ministar, Lončar ni malim prstom nije mrdnuo da se spreče nelegalna ispitivanja neregistrovanih i neispitanih lekova nad srpskim pacijentima, koja se masovno vrše u zdravstvenim ustanovama u Srbiji, bez znanja pacijenta i bez naknade!

Novac u svoje džepove uzimaju lekar koji te eksperimente vrše, a verovatno se tale i sa ljudima iz Ministarstva zdravlja Srbije.

Koliko je građana Srbije ubijeno ovim eksperimentima, Magazin Tabloid je obznanio u serijalima tekstova, poimenično pominjući lekare-ubice i ustanove u kojima su eksperimenti vršeni.

Od kada je počeo da se lično bavi transplatacijom organa u Kliničkom centru Srbije, Lončar se suočio sa nedostatkom organa. To je lep, profitabilan posao na kojem se zgrću milioni evra.

Nekoliko advokatskih kancelarija vodi istrage povodom smrti svojih klijenta, koji su, u dobrom zdravstvenom stanju primljeni u bolnicu, pali u kliničku smrt i umrli od “smrti“.

Oni pretpostavljaju da su svima uzeti organi -srce, jetra, bubrezi, koža, koštana srž, a da rodbina nije mogla da vidi telo pokojnika, koje je bilo u zavarenim sanducima.

U Srbiji je četvrtina građana funkcionalno nepismena, i za očekivati je da će hiljade mladih i zdravih seljaka, čije podatke ima Ministarstvo zdravlja, umreti iznenada, od smrti, da će im oduzeti organi, a da im saglasnost rodbine više nije ni potrebna, jer su je pribavili zakonom.

Vučićeva kamarila, predvođena ministrom Lončarom, klaće nas kao svinje, a trgovina organima će biti nova glavna privredna grana Vučićevog režima.

(M. Hadžić, Tabloid)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …