Home / IZA KULISA / VIDEO KOJI JE ŠOKIRAO SVE: Prosudite sami da li je Milošević bio agent CIA (VIDEO)

VIDEO KOJI JE ŠOKIRAO SVE: Prosudite sami da li je Milošević bio agent CIA (VIDEO)

TUDJMAN- MILOSEVIC

U CIA su postojali agenti koji su bili zaduženi za pisanje izjava koje su se čitale u vestima, što možete videti na primeru srpskih i hrvatskih voditelja u vreme rataSlobodan Milošević, bivši predsednik SRJ, uvek je važio za kontroverznu ličnost.

Oko njegovog lika i dela je uvek bilo puno polemika, a poznato je da nije bio miljenik Zapada. Međutim, mnoga dokumenta ukazuju na njegovu saradnju sa SAD.

Prema dokumentima i navodima CIA, on je bio na platnom spisku te agencije, a sve ide ka tome da je bio njihov agent. Naravno, on u toj priči nije usamljen.

Sve je počelo nakon toga što je CIA cenzurisala sopstvene izveštaje, a bivši agent je naveo čitav spisak imena za koje tvrdi da su bili agenti CIA.

Iz dokumenata se vidi da je CIA cenzurisala sopstvene izveštaje od 1992. do 1999. godine.

Ono što je najzanimljivije jeste poseta Miloševića Kosovu i Metohiji davne 1987. godine, a u aprilu te godine Milošević je započeo zapaljivu kampanju kako bi ispravio greške zbog kojih su Srbi ispaštali.

Tada se tražio brz napredak prema demokratiji i tržišnoj ekonomiji, a samo 11 godina kasnije SAD ga više nije smatrala borcem za demokratiju. Od tog trenutka patnje Srba na Kosovu i Metohiji više nisu predstavljane kao činjenice, već kao obične Miloševićeve tvrdnje.

Ono što je još zanimljivije jeste činjenica da je bivši agent CIA Robert Ber 2013. godine javno rekao da se Milošević nalazio na platnom spisku agencije. On se tu nije zaustavio već je u celu priču ubacio i Stjepana Mesića, Franja Tuđmana, Aliju Izetbegovića i Radovana Karadžića, i naveo da su i oni bili agenti CIA.

Prema navodima, Roberta Bera, postojali su agenti u agenciji koji su bili zaduženi za pisanje izjava koje su se čitale u vestima. Tako su se u vestima mogle čuti oprečne informacije o žrtvama rata u Vukovaru. Da li je sve ovo jedna velika teorija zavere ili surova istina procenite sami.

Pogledajte video:


(espreso.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …