Home / IZA KULISA / (VIDEO) KUĆE SE RUŠE, NIKO NE ZNA ŠTA SE DOGAĐA: MISTERIOZNA BUKA I VIBRACIJE ŠIROM AMERIKE!

(VIDEO) KUĆE SE RUŠE, NIKO NE ZNA ŠTA SE DOGAĐA: MISTERIOZNA BUKA I VIBRACIJE ŠIROM AMERIKE!

Stanovnici grada Kantona u Americi prijavili su da se osećaju čudno, zbog neobjašnjivog brujanja.

Čudni zvuci i dalje uznemiravaju građene, o misterioznim zvucima dolaze dojave iz svih krajeva sveta.

Zvuk (ili vibracija) je dovoljno jaka da izaziva podrhtavanje vode u čaši, a u nekim slučajevima ruši temelje kuća. Šta bi moglo da bude uzrok tako snažne vibracije širom Mičigena?

Za sada, postoji vrlo malo teorija. Čini se da je ovaj fenomen sada najviše koncentrisan na Kanton, zapadno od Detroita.

Geološki zavod SAD potvrdio je da nije bilo seizmičkih aktivnosti u tom području koje bi mogle da objasne vibracije ili zujanje.

Gradski zvaničnici samo pretpostavljaju da su oni možda proizvod nekog misterioznog potresa i da je ta buka čak povezana sa obližnjom deponijom ili čak sa prometom na lokalnom autoputu I-275.

Međutim, stanovnici Kantona ne veruju ni u jedno od tih objašnjenja i kažu da tajanstvena vibracija zvuči drugačije od uobičajenih industrijskih zvukova i da su u poslednje vreme sve učestaliji.

Dugogodišnji stanovnik Kantona Meki Hauvel kaže da je u svojih dvadeset godina u gradu čuo i osetio vibracije iz lokalnih transportnih arterija, ali da je ovaj zvuk sasvim drukčiji.

“Poznajem zvuke: aviona, vozova, autoputeva… ali ovo je nešto sasvim drugo. To je uznemirujuće. Slike su nam padale sa zidova!”.

Mnogi stanovnici Kantona slažu se sa Hauvelom da je poslednjih nedelja buka sve glasnija. Neki su ljudi čak prijavili da u ušima osećaju promene pritiska u isto vreme kada čuju i osećaju tajanstvenu vibraciju.

Čitava priča podseća na prošlogodišnju situaciju u gradu Vindzoru (Ontario, Kanada).

Check Also

PETROHEMIJSKI ADITIVI KORISTE SE U POPULARNIM DEČIJIM BOMBONAMA- EVO KAKVE POSLEDICE IZAZIVAJU

Kada bi imali izbora, koliko roditelja bi stavilo petro-hemikalije u hranu svoje dece? Verovatno nijedan. …